Predviđanje medijskog tajkuna
29
Rupert Murdoch: Novine će izumrijeti za 20 godina
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Avaz neće propasti. Uvijek će trebati novina za potpalu vatre i za pod guzicu na utakmici.
hologram ce zamjeniti te tvoje novine pa ce ti i mirisati i na g.ovno ako hoces
ma nema sanse... ne bih dao onog meraka ujutru da procitam novine i popijem kafu za sve na svijetu... cuj da mu ja na tabletu citam novine... jok!
Šta mu to znači, samo će prebaciti kompletno izdavanje online. =)
ma ne samo novine nego sve sto je u papirnatom obliku ( osim toalet papira ) ce da nestane uskoro doduse treba zaista biti pametan da bi ovo uocio
I treba da izumru . To će biti najveći ekološki doprinos za bolju i zdraviju sredinu sa puno stabala koja se neće morati sjeći da pi se proizvodili huškači raza i veliki neprijatelji zelenog okoliša .
;) avaz postaje avio kompanija:)i nikad se nece prestat printat..ako nista djelice ga stjuardese njihovim putnicima:.
novine... sta je to?
Novine će izumrijeti za 20 godina?!. Veći je problem u BiH. Ovdje su već izumrli novinari. Tipovi koji se bave piljarskim poslovima samo misle da su novinari. Kad ih vidim na poslu ili na ulici, mahinalno se okrećem i gledam gdje su ostavili gajbe. Da ne zapnem.
murdoch je stvarni vlasnik interneta