Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto Vucicu NATO ljevo, NATO desno, NATO gore, NATO dole a ti jadnicak u sredini.
Umjesto u BiH odnose Rumuniju,
zato kolonizovana rumunija mora hapsiti ljude nevine po nalogu USA, koa andrewa tejta
Zato su ih i primili prerano u EU i NATO da bi Ameri imali baze svoje na Crnom moru, kakvi oni i njihova EU??...
Ima NATO baze i u Turskoj koje su na crnom moru. Ali treba baza koje će stititi prodor Rusa do Rumunije i Bugarske. A i Srbija treba ostati izolirana od Rusije.
ŠTA RADI PRKOS. HOĆE HELAĆ DA UČINE PLANETU.
Hoce li firme iz Srbije biti podizvođači 😅
Treba prvo NATO da riješi chetnicko pitanje, jer ostavljaju iza leđa problem
Glupi agresor Putin je agresijom na Ukrajinu sam doveo NATO na svoje granice!
Kada se Ukrajina opredjelila za NATO koji bi bio na granici s Rusijom, tada je i uslijedila akcija anektiranja nazovimo ih ruskih pokrajina u Ukrajini, kako bi se stvorila tampon zona novim drzavama. To bi i bilo najbezbolnije i najjeftinije rjesenje za sve osim za Ukrajinu.
@Shapat sto se nije desilo isto baltickim zemljama ili evo sad Finskoj? Pusti te price za djecu, Merkel kaze da je Putin od 2002 pricao tu pricu da Ukrajinska nacija ne postoji i da to sve treba da bude Rusija.
I nama ce dati da budemo centar odbrane europe i veliki clan samo ako nastavimo u sto vecem broju prebacivati migrante njima, drugacije nece shvatiti da smo vec odavno trebali biti dio EU, Grcka propala po staroj izreci ali su im svakako oprostili i pogurali samo da zaustave migrante i njihov ilegalni dolazak, i mi mozemo zaustaviti mnogo toga i zasluzujemo postovanje u EU, dokle god nas smatrate nizim slojem, dobicete jos nizi preko granice u sto vecem broju
Stvendic i Dodik se spremaju da hitno otputuju u Rumuniju da ih sprijece u tome,ponalogu Putlera i Lavrova
I onda će da dođe Trumpovski da sve razmontira.
eto ciganima novca, ni krivi ni duzni