Inzko u Vijeću sigurnosti UN-a
0
"RS je stvorila problem na državnom nivou"
Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ž I V E L A N E Z A V I S N A R E P U B L I K A S R P S K A I M A J K A S R B I J A !!!!!
glavne usta.se u bih su bili muslimani, a sa njima ne zelimo zivjeti!
\"SEOBA UKRAJINSKIH KAMENJARA\" to bi bila vrlo uspjesna i obrazovna knjiga za buduce generacije. Pjeske preko Karpata,sve bradati i s kamam za klanje.Drakula im je usput prenio gen nebeskog vjecnog naroda. BiH4EVER!
Ti onda priznaj ndh i sa ustas ama zivi,,, ako vec mislis da bi bosnjaci trebali priznati rs... mamlazu bez corbe u vugla.
Poceli je turskim osvajanjima. DO NOT FORGET. BIH4NEVER
Pipo Gdje zivis. E tu ce zavrsiti :)
POCELO JE u VUKOVARU ZAVRSILO SE U SREBRENICI! DON\'T FORGET! BiH4EVER!
Jeli istina da Republika Vojvodina trazi ocjepljenje od srbije? Prvo kosovo pa sada Vojvodina.
Kod nas u hrvatskim opcinama ih zovemu mungosi, mosnje, muslici od MILJA.
Koje ste vi bud.le pa dok god ste vi takvi mamlazi dodik ce pobjedjivati ... Jel znate da ovdje u BL vas nikada niko nevoze bosnjaci vec samo mudzahedini, lijabe i sl pogrdne nazive ... Malo oladite ovo je i nasa drzava kao i vasa i to nemozete promjeniti ... Mozete nas pobiti ali nevidim stvarno kako cete to uraditi ...
Dodik je postao najjaci političar u BiH isključivo zahvaljujući političarima iz Federacije koji su krenuli da skupljaju poene sa pričom o ukidanju RS itd... Na osnovu čega je Dodik postao branioc Srpskog naroda u BIH i samim time i njegova popularnost je porasla.
A ako neko misli da neko može da ukine RS onda se grdno vara. RS je moguće ukinuti samo na silu i to u vojnu pomoć Nato-a. Ali sad je ovdje puno Ruskog kapitala tako da je to isključeno. Onda nam ne ostaje ništa drugo nego da se međusobno dogovorimo kako ćemo dalje. A Muslimani moraju da priznaju RS ako hoće da krenemo dalje. Znam da im je to mrsko jer su zatrovani propagandom na koji njihovi političari se bore za glasove u Federaciji. Ali to je jedini mogući put iz ove krize ili raspad iovako podjeljenje BIH.
Isti princip smo vidjeli kad su Srbi i Šiptari razgovarali o Kosovu i Metohiji. Pokušaj te se dogovoriti ili će Kosovo pripasti Šiptarima. I da li je onda Šiptarima bilo u interesu da ozbiljnije razgovaraju????
Bravo Incko tako se rješava problem izostanka dijaloga. Optužiš samo jednu stranu a onda druga ne mora ni da razgovara kad se već zna krivac. A najgore je što muslimani misle da će ovo nešto naštetiti srbima. Neće biti ništa samo će nas držati na istom mjestu gdje smo sad. Kako ne shvatite da ljudi iz OHR više ne smiju da smjenjuju tek tako ljude pa pokušavaju da zadrže svoja radna mjesta gdje imaju veoma dobre plate. Puca njima za RS ili za BIH.
nisu ba srbi problem, nego ovi b srbi