Istraga o smrti Berezovskog
101
Roman Abramovich priveden u SAD-u?
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a Chelsea?
@ares ne znam zasto ali meni svi ti KGBovci i putin mnogo pametno izgledaju?
Ja sam ukuco "arzija mahmutovic" i dobio seksualne traume
Talibe tebe jedan kroz jedan vla' napravio, jer ti is usta ne izlaze. Sjedi malo dahni, popi onu tabletu za glavu, bice ti lakse.
Zar ne bi trebalo stajati: Ne daj se Romane, Bosna i Hercegovina je uz tebe !!! Drug Banja Luka je u Državi Bosni i Hercegovini a ne u Srbiji ili si ti banjalučanin ,koji boluje za Banja Lukom i Bosnom i Hercegovinom, koji je PRIMORAN živjeti u Srbiji gdje je iako je Srbin opet samo Bosanac a ne čistokrvni Srbijanac???
e baš nam je to zanimljivo...
Zar bi nekoga ovde trebalo da interesuje ubistvo tamo nekog vlaha iz centra vlahadije rusije, i tamo nekog vlaha koji je optužen za ubistvo ovog prvog vlaha?Ah vlaškoh li sajta.
Ne daj se Romane, Srbija je uz tebe !!!
RUSKA MAFIJA,,DAKAKO
Ne volim te mršave nemaju ni 40kg :D samo big ass ili booty to je moj ukus ;)
...i ovaj je krenuo od ladare...a mene mimoiđe 80-ak kompozicija nafte :))
sta ba vas dvojica lomite ukucaj giselle i jessica correa :P
Slaba je ova nema guza nimalo :DD ukucaj Monica Santiago da vidis sta je Brazilka
ukucaj ti suelyn na xvideos. com, pa ces vidjeti sta je brazilka ;) rijec je kucnom videu top modela. ova tvoja je beze!
Ova kad prne u vrecu brasna za ustipka ne ostane,,Sahtove izbija!
Ima milijarde, plaća doktore milionima, a medicina mu nije u stanju dlake na glavi sačuvati u prirodnoj boji. To je rezultat stogodišnjih laboratorijskih istraživanja :(((
@peace ima i druga strana medalje :)