Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo ljudino
I da ti sve dokaze stavi pred tebe, ti neces prihvatiti. Zato, drzi se svog misljenja i pusti drugima njihovo.
Lijepa vremena kad su ovakvi ljudi bili mainstream. Pink Floyd burazeru.
Ovaj isti Waters brani onog Asada, Miloševića iz Sirije.
Pažljivo sa tom sjekirom Eugene
Ma najebem se majke prljavom arapskom olosu. Arapi zive od atlantskog do indijskog oceana, a nije im dosta. Izrael je velicine jebene slovenije ali neeee... ne zele pustit ljude na miru. Nuklearne bombe su jedino rjesenje za islamiste.
Gdej god u svijetu vladaju desničari nad manjinama je progon, ugnjetavanje oduzimanje prava pa čak i Genocid. Bosna i Izrael su savršen primjer tome. Nije ni čudno što RS često naginje Izraelu a Bošnjaci Turskoj (ne zaboravimo lov na Gulenovce, negiranje genocida nad Armenima, progon Kurda) I Snu hrvata oko HDZ o NDH a šta je on i njegove plodove zapisani su u povjesti.
Na zapadu nista novo...
Bravo Roger ! Shine on you crazy diamond!
Ko got se zakaci sa Izraelom bilo to Rusija ili Kina a ne jedna mala Palestina,Amerika i Francuska ce stati u zastitu Izraela.
Aferim momče
Proklet bio najpoganiji narod na svijetu amin
Legenda !!!
Zamislim nargilaše kako pokušavaju da slušaju Pink Floyd i ne znam da li bi' se smij'o il' bi' plak'o.
Dzaba sve na svijetu kad se sve svelo na pare i moc. Ko ih ima moze sta hoce, a za one koji ih nemaju je osmisljen Facebook i Instagram pa nek se tamo zale.
jao bosnjaka srba i hrvata pa niko vas i ne spominje u clanku...i oko smokija bi se istripovali
Svaka cast
Sta Biden da radi kad mu je Izrael šef