Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sigurno je buldozder bio igracka cim nije mogo da zgnijeci policisko auto nego ga je samo udario. pa su ovi samo povrijedjeni. daj meni taj buldozder pa da vidimo ko ce biti povrijeden ili ce ih vaditi u komadima iz auta. LAZII LAZIIIIIIII PROTIVNIKA ISLAMA.
Mozda ovaj i nije kriv i nije namjerno izazvao ovaj udes, ko zna. Slucajno ili ne , uglavnom njega vise nema. A zasto je to tako? Zato valjda dragi nasi islamisti i domaci talibani jer su Izraelci bezbroj puta dozivjeli terorizam od \"mirnih i nicim izazvanih\" palestinaca. Kaze jedna stara poslovica,...koga je barem jednom zmija ujela i gustera se kasnije boji.
Pa moram priznat da sam par puta procito naslov teme... Zar se nije moglo jednostavnije napisati...
Polcijski ofcir Eldad Bin Nun potvrdio je da je 15 puta pucao u njega prije nego što je pao. Potom su došla još dva oficira kao i jedan taksist koji su također pucali u napadača. Mozda je napao svetu zemlju sa buldozerom, pa su ga ovi morali sprijeciti...