Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bože sačuvaj !
Prodaji svoje tijelo kretenušo jedna
Koja je početna cijena, budući da mnogi roditelji u BiH koji ne mogu imati vlastitu djecu ne mogu ući u program za usvajanje. Istovremeno bjelosvjetski hohštapleri i kvazi humanitarci bez problema u BiH završe usvajanje djeteta po izboru u roku 24h.
dunjaluk .. :(
Gospodaru tei beskrajno hvala.Tuzno da nemoze biti tuznije :'(
Kina, socijalizam, komunizam, jednakost. Licemjerje komunizma, jedni imaju sve drugi nista. U kapitalizmu bar znas da nismo svi jednaki.
Od kada je Kina u komunizmu, majke ti? Kapitalizam u Kini cvijeta bolje nego i u jednoj drzavi na Svijetu...
Pa to govori o njihovom licemjerju. Zvanicno su komunisti, pogledaj njihovu stranicu i zastavu. Ali kao i svi komunisti su licemjerni. Zato je i propao komunizam sto jedno pricaju drugo rade.
Ne dao Bog nikom ovako stanje! To je moj komentar.
Da se malo nasmijete makar... http://spijun.org/droga-za-osmijeh-bomba-raspolozenja/
:(
Obrati se katolickoj crkvi,oni vole djecake.
Zamjena za nesto sa profila?
moze zamjena za skije, 1l rakije, 2 zeca i led diode?
Malac dosta slican "Nikolicu"