Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čim se predlaže da G-8 razmotri situaciju u BiH, čitaj da će sljedeća baza za pranje novca preko NATO-a biti upravo kod nas... Znači narode, pakuj kofere polako i spremaj se za bijeg čim 1. jula odobre bezvizni režim!
Jel to zbog susreta Berluskoni - Dodik?
Ako Talijani budu sra*li, jednostavno ih istjerati iz Bosne i to nogom u guzicu, naravno talijanska Unicredit je vlasnica Zagrebacke banke. Po djepu udarati jako i sve ce se srediti.
a najbolje da se mi vrnemo u veru pradedova,i rodu srpskom ..sta mislite?
Bili Tadic i Dodik neki dan u Italiji, ponudili par poslica. Nije li ono Zagrebacka banka u talijanskom vlasnistvu? Nisu li ono Talijani posudili lovu Milosevicu za agresiju na Kosovo, tacnije 900 miliona dolara? Jesu, pametnom dosta.
J... vam Fafro Mamu Lopovsku ,svercersku kriminalnu ,drogerasku sandzacki treba taman da udje u politiku sto je nahapo da legalizuje kad tad ce da bjezi iz BiH mi pamtimo ko je s kesom dosao u sarajevo i svuko narod!!!!!
Kada insallah na vlast dodju Fahro Radon i SBB nece biti potrebe da se iko bavi krizom u BiH. Glas za SBB je glas za dogovor, glas za ekonomiju, glas za bolji zivot. Samo SBB BiH spasava.
eto sad je vec krenuo i post,pa lepo uz ribu,do Uskrsa,pa usput za Djurdjevdan da se krstimo j...moze al bi tad bozna bila unitarna,drinu bi kroz cevi prvukli do save da se lakse drzimo:)
forzaa italia
šta kaže: nisu spremi na kompromis. ma spremna su goveda na kompromis ali samo da se zove srpski.
SEF ITALIJANSKE DIPLOMATIJE,A AKO TREBA DA POMOGNE BICE TU KO JOS DA POGURA ....azija aziji.........ili da se vracate u proslost,pa zajedno da gradimo buducnost,ko jednoverna braca u Hristu,i u rodu Srpskom:)
Cim se osjeti da bi se nesto moglo popraviti, a na \"stetu\" genocidne \"republike\" braca francuzi (od njih je ovo krenulo) dodju sa \"sjajnim\" prijedlogom... Zalosno je samo sto svaki put uspiju... :(
berluskoni-dodik:)))