Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ocekujem vanrednu preskonferenciju rospije Vucica u ponoc! Kako smo mu se smijali kad je povodom onog teroristickog napada u Moskvi napravio vanrednu sjednicu u Beogradu. Hahahaha
stotine hiljada dobrovoljaca iz Srbije ,Sumske sa Ravne Gore Kosova itd idu u Rusiju i bacaju se u vodu da bi svojim tijelima zaustavili vodenu stihiju,a Rusi navijaju Srbi,Srbi,Srbi!
🤣
Bog je jedan. Pravda je spora ali dođe. Rusija je izvrsila agresiju i vraca joj se zlo na kucni prag. Izraelce ceka njihova kazna..
da bog da him voda vise nikada ne otišla. 🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻
"Čitava sela su progutala izlivene rijeke" 🤔
I neka mi neko kaze da ovo nije uzrokovano vjestacki.
Sila Boga ne moli,Bog silu ne voli
Ne treba nikome zlo misliti, ima i tamo nedužnih i sirotinje koji ce izgubiti domove ili ne daj Bože živote.
Bog sve vidi
Sela su progutala rijeke? Pa to je dobro...
Boj te se Allaha, ALLAH je najveći. Ne čini zulum drugome
I šta kažu youtube stručnjaci o tome kako nema klimatskih promjena.Samo zemljotresi širom svijeta su učestaliji deset puta u odnosu na devedesete godine.Da ne nabrajamo bujice po Arabiji itd.
Molim Allaha da im uveca kaznu i potopi svom silom za zlocine sto cine 🤲
nisi shvatio poentu vjere ...nemoj Boga moliti da drugom nanese zlo ..jer sve je od Boga