Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vučić je dokazani neprijatelj BiH, ali zapamtite da je daleko opasnija kamenjarska hijena koja se podlo uvijek smijeru a u mislima ima pakleni plan uzp štovaotelj.
Jebote sta rade sa vremenom samo da bi se ljudi .razboljevali zbog nedostatka d vitmana i depre.Corona u drugom obliku,3 mjeseca oblaka i kise ako dobijemo 1 mjesec sunca u godini od globalista dobro ce biti
Jesu li Globalisti u ovom trenutku s Vama u prostoriji?
To bi klix mozda volio ali jbga,ne prolazi klixova laz i propaganda stalno!
Pamet u glavu, Bosanci i Hercegovci. Ja sam pola Bošnjak-pola Hrvat, ali se izjašnjavam kao Bosanac. Mama je doduše iz Hrvatske, najbolji prijatelj mi je iz Srbije(BG). Nikad, nikad ne možemo vjerovati susjedima/komšijama s bilo kojeg kraja dolazili (tako me je mama naučila), ali ipak, moramo raditi k tome da BiH uđe u savez EU.
Pamet u glavu, Bosanci i Hercegovci. Ja sam pola Bošnjak-pola Hrvat, ali se izjašnjavam kao Bosanac. Mama je doduše iz Hrvatske, najbolji prijatelj mi je iz Srbije(BG). Nikad, nikad ne možemo vjerovati susjedima/komšijama s bilo kojeg kraja dolazili (tako me je mama naučila), ali ipak, moramo raditi k tome da BiH uđe u savez EU.
#d4d0 mnogo mekši je bio Putin iako nije nevin ni on a Vučić je bio po taktici, propagandi i maltretiranju naroda bliži Kanadi, Australiji, Austriji, Njemackoj! Jedan od rijetkih koji je odbio skoro 1 mlrd dolara za start plandemije je Lukašenko!
Kako ga braca rusi zavuku. Mogu Turci dronove ali zato srbi.....tisu misu
Vlašurde na aparatima
Dosle kamate na naplatu. Vrati koko sto si pozobala . Gotov je.
Rusi su malo licemerni. Svi znamo da je Rusija snadbjevala Hrvatsku oružjem početkom 90-tih, kao nije ruska država, ali jesu ruski trgovci oružjem, kojima je ruska država davala dozvole. A sad Srbija ne može da prodaje oružje trećim zemljama da ne bi došlo do Ukrajinaca. Pa šta treba Srbija, da totalno ugasi namensku industriju?
Hajd ba kako nije,eno stiglii 500 brace iz turske..!!Ljubav je to nije Krv voda..!!
auuu , breee, nas i rusa dvesta miliona
Kad Turska udari,da vidiš onda prpe.
vama je rusija bankrotirala u ozujku prosle godine, a u rusiji postoji postapalica "thank you Joe" jer su ih sankcije preporodile. Toliko su im sankcije uvele reda u ekonomiju da je to cudo, rusi nikad vise slozniji, a podrska Putinu najveca od otkad je dosao na vlast prije 25godina. Ugl ako rusija nije propala I bankrotirala od 90ih do sad, onda nece ni sad. Kako drzava koja skoro nema nikakvih veza sa ostalima moze bankrotirat
Bankrotirat moze samo drzava koja se zaduzuje u drugih. Trgovine pune hrane, energenata imaju na izvoz, a celika imaju boli glava sto znaci ni da se ne zaduzuju ni za vojne pogone za ovaj rat, ugl drzava I'm posjeduje sve sto trebaju imat za osnovnu zivot, odnosno da ne "bankrotiraju" iznutra. Mozete pricat da je standard pao, da nema luksuza I slicnih stvari, ali ne da ce rusija bankrotirat, barem ne u ovoj situaciju
,,ruski padobranci,, na kosovo...mislim ko ovo pise dal je ovaj lik uopste pismen....kako bi to ruski avio pun padobranaca preletio iznad vazdusnog prostora nato-a i dodje do kosova
Ispade sad Vučić europejac i prozapadnjak po ovim Rusima, a diktator klasični. Mislim da je on samo sjedio svo vrijeme na dvije stolice, pa kad je vidio da Rusima ne ide na frontu, okrenuo im leđa. Ovi će mu se osvetiti podržavanjem opozicije. Rezultat je da će Zapad nažalost udovoljavati Vučiću i Srbiji i dalje, a na račun susjednih zemalja, kao i pro-evropske i pro-ruske opozicije.