Komentari (185)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SMRT CHIFUTIMA!!!!!
i Fahro Radončić je onda Čifut on je po nalogu Izraela protjero iranske diplomate, evo dokaz u Jerusalem postu, čak je i rahmetli predsjednika Aliju Izetbegovića optužio za islamski terorizam www.jpost.com/International/Bosnia-expels-two-Iranian-diplomats-311310
Ne seri Hasane, živ bio. Jebali te njih obadva !
E vala ako im 100-tine miliona muslimana koji okruzju Izrael ne mogu pomoći svojim jedinstvenim stavom nek sve ide u PM.
što bi pomagali žive od njih :)
de objaani matere ti kako to da "zive od njih"?
SVIJET PRIZNAO GENOCID U SREBRENICI A SADA TI ISTI BOSANCI OVDE VELICAJU HITLERA I VRIJEDJAJU ZRVE HOLOKASTA GENOCIDA NAD JEVREJIMA, NESTO PRICATE PROTIV SRBA DA NECE PRIZNATI GENOCID A VI JOS GORI FUJJ
kako vas nije sramota zagovarati holokaust?! pogotovo vi balijanderi koji se kunete u srebrenički mit?! fuj jadnici samo potvrdjujete opste poznatu tezu o vama muslimanima kao kurvanjskom narodu koji ide kako vjetar duva!!! ! fuj monstrumi jedni!!!
I VAS I CHIFUTE TREBA DOVRSITI!!
govna CIONISTICKA
Sve je ovo ovako moralo da bude, zapisano je sve u Kuranu i smutnja koju će jevreji sa Dedžalom da unesu u muslimanske zemlje. Čifuti će zavladati svijetom jer je Allah tako odredio, strašna patnja i teror će vladati zemljom, i pojavit će se Mehdi, čovjek koji će da ujedini muslimane, dok se on ne pojavi čifuti će da rade sa muslimanima šta im je volja.
reko ja da vi niste normalni :D
kjafire
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Svako, ko sebe naziva ljudskim bicem ce jednako osuditi i holokaust i Srebrenicu i ovu necovjecnost u Gazi.
AJMO UBIT FINCIĆA DA MU VIŠE NE GLEDAM ONE ŽVALJICE I KMEČANJE KAKO ON IMA PRAVO NA NEŠTO
teroristo i ubico takav ti je i dedo bio.. siguno handzarovac .... izrode, genocidasu, fasisto!!!!
Hitler je bio njapametniji covjek na svjetu...cifuti, srbi i romi ....ausvic
KLIN KLINOM, A ŽIDOV PLINOM !!!
Treba ove židove je*at bez podmazivanja u analni otvor
moram priznati da imas cudne zelje i fantazije, osim ako nisi gej ;)
Ma nisam gej ,ja bi to oklagijom :P
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mislim da je mnogima sada jasno zašto je opstanak Izraela opasnost za čovječanstvo. Hamasovo simbolično ispaljivanje limenih raketa je krik nemoćnog pritisnutog nepravdom i odbrana časti čovječanstva. Doći će dan kada će se Amerika iznutra raspasti i tada će njeno bahato kopile ostati bez svoga zaštitnika... I Rim je bio sila pa je propao...
Amerika=Izrael sve je to isto i čidite se kada glasate za ove kada kažu da su amerikanci prijatelji BiH a stvarnost je ta da si četnike spasili i naptavili im državu koja nas tuši 25 godina, SDA, HDZ, SDP i svi oni koji su otišli na svečanost amerike kada su u Palestili krvarili tam su naše izdajice tulumarili i sada glasajte za take što vas 20 godina prave budalama i ovcama... A što se tiče nevladinih nazovimo organizacija i udruženja to su vam uvjek bili paraziti jer njihovo je samo da laprdaju i ništa nerade a ono malo što i urade to je sa dogovorom mafiskog klana koji ih i plaća sa Vašim novcem.
Koja gomila licemjerstva vecine komentatora ovdje prusutnih! Pa bolan prije 7 dana ste plakali za Srebrenicom i osudjivsli genocid a sada velicate holokaust (100x veci genocid), Hitlera, konc-logore! Hipokrizija nevidjena, bolest, glupost, neznanje ili sta vec?? Jeste li vi svjesni sta pisete?? Da li razumijete da velicanjem navedenog, sebe trpate u isti kosh sa Zidovima koje upravo osudjujete ?!? Da ste u Njemackoj svi bi lagano u zatvor.. Kunete se u neki antifashizam, osudjete fashizam a pogledajte svoje nacisticke izjave! ("Ideali nacistickih grupa variraju, ali skoro sve imaju neke zajedničke tacke: velicanje Hitlera i nacista, umanjivanje ili potpuno nijekanje Holokausta, borba protiv multikulturalizma, nacionalizam, netolerancija prema određenim grupama"). Zrtva je zrtva, dijete je dijete - bilo ono palestinsko, zidovsko, bosansko ili bilo koje drugo na kugli zemaljskoj.. Porazno je za bh-drustvo da komentari kojima se velica Hitler i nacizam imaju najveci broj lajkova! Opet se nadam da je takvih manjina jer ovaj portal posjecuju vecinom zadojeni nacionalisti, uglavnom jedne te iste grupacije sa ciljem sirenja mrznje (cemu uostalom ovaj portal i sluzi!), dok vecina normalne raje, sa normalnim rezonima, klix izbjegava.. Hajmo sad ud'rite po dislajkovima a ja odoh citati nesto lijepo i pozitivno, a ne trovati dushu citajuci ove bolescurine ovdje.. Pozz!
zato sto su to stvorenja bez karaktera i duse, licemjerni do bola, lazni moral viri na sve strane.. i da dobijes od takvih minuse..ma boli te!
Pretuzno zaista, nekad me stid gdje zivim.. Lazni moral, licmjerstvo, zavist - po meni najgore ljudske osobine..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vi se prepucavate,a tamo tutnji oružje......ja ne razlikujem djecu....svako dijete,ma čije bilo,je dar.....Želim da stanu SVI ratovi i prestanu ubijanja...želim da oružje zašuti i da se čuju glasovi ptica.Nakon naših stradanja ,svima želim mir.
Treba onog fincija sguzit... PA jeb!"#$ im majku fasisticku. Dokle ce vishe ubijati po svijetu djecu i civile.
covjece..ja ovo sve ne mogu da vjerujem..koliko je ljudi ovako posmatralo rat u Bosni, kao sto mi sad gledamo ove slike.. i uvijek kazem "kako nisu nista poduzeli"..eto kako, fino, kao i svi mi, normalna stvar :S
prvo bi tebi samar opalila kretenu jedan..
zna se šta... naguzila bi se bradotom mudžosu da rodi još jednog šehida :D