Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema Irske hahahah samo sjeverna Irska
Slovenija danas ratifikovala SSP sa Srbijom. Jedni u klin drugi u ...ratifikaciju. UPS!
mislis reziseri?
Fala Irci!
A vas bas obozavaju!!!
niko ih nevoli hahahahahhaah
Ej, Bosnjaci kad cete pameti doci.Ja sam mislio da je bar ta vasa dijaspora nesto naucila na Zapadu-a oni \'\'magarac u Istambul-magarac iz Istambula\'\'. Mjesto da posalju koju marku Bosnjackoj sirotinji,oni placaju bjelosvjetske lupece misleci da ce za njih lobirati. Dok vam tako dijaspora radi-Srbi samo udaraju recke..do cetiri ,pa prekrize.. itd.,a to im ga dodje kao supa u Preferansu.Nazalost Bosnjaci nikada nece nauciti tu igru-uvijek ce igrati \'\'sans\'\' sa punim rukama dvica i trica.. E jeste avetinje !
A ti si mi bas jak faktor!!! HAHAHA
e jes\' vam uzdanica serem vam se na irsku
Bravo Irci, i bravo za nasu dijasporu u Irskoj koja je prije nekoliko dana protestvovala zbog ovoga, i odmah se rezultati vide. Svaki Bosanac i Hercegovac bi trebao da se ugleda na te ljude koji su pokazali kako se bori za pravdu i istinu!