Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakav god da je, bio je čovjek koji je uspješno prkosio američkom imperijalizmu na jednom siromašnom otočiću sa 10 mil ljudi.. svaka čast
a smeta ti bradonje iz maoce
Ma bio je sjajan,ma samo za pozeliti..nesto poput Sadama Huseina i ostalih diktatora,poput Milosevica koji je isto mislio da srbiju vodi pravim putem.Glup je onaj narod koji sebi bira robovlasnike te poput njega i njemu slicne...jeste on prkosio americi,ali sta je uradio svom narodu?Koja je cijena placena za kurchenje a nemati hljeba jesti??
Bio je bolji od 90 % svjetskih vođa koje imamo danas. Bolje dobar diktator nego loša demokratija.
Na barikadama su opet zastava, svet ide ko na praznike. I decu izvode s jutarnje nastave, da vide gladne radnike.
Kakav god da je bio bio jednak za sve a ne kao ovi nasi.Mislim da ce vrijeme pokazati ko je on bio a ko su ovi nasa trojica papaka i supaka
Nek je kod Baketa dobro...
Bio je najbolje rješenje,poslije idiotskih poslušnika,koji su od Kube ravili kupleraj...
https://youtu.be/HfbRGwwrr8Y
Oće li sad da bidne dan žalosti u zaostalom dijelu FBIH ?
Komandante 😪😪😪
Istina je vazda negdje izmedju.
Ni Trump nije nista bolji cistokrvni rasista. Sve sto nije po americkom zakonu oni pokusavaju unistiti to je njihova demokratia.
Naravno da je tiranin, svaka ideologija bilo društvena ili vjerska koja se nameće je tiranija....
Svako ko ima nesto protiv Amerike je obican kompleksas i glupson . Da nema Amerike svijet bi bio sranje u kome bi svako radio sta hoce i to smeta mnogima.
sigurno je fidel išao okolo i ratovao po koreji, vijetnamu, bliskom istoku, srednjoj americi, bacao atomske bombe i slicno.. ogroman tiranin ahiiihihihhi.
KOMUNISTIČKI TIRANIN, MATTER MU JEBBEM KREPALU.
Pa i revolucionar i tiranin, jedno ne iskljucuje drugo.