Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jao majko,,,jadan mali...ima dvije mame
Boze sacuvaj ovo je sve bolesno. Pa ja sam se sa 13 autuca igrao!
Shannon - Drea and Renata were just awesome!!! And solreusiy, for once getting family pictures wasn\'t completely stressful! .no stand still, a little longer, almost got it .. It was just do this..click, click, click, click .they just kept clicking and directing and my kids totally had fun! What a better way to take pictures! and, obviously, they get some great shots! I love the kid\'s personality that comes out through the pics! Thanks guys! We love ya\'ll too!!!
Mogu par godina biti skupa dok on ne stekne pravu zrelost dok ne skonta šta ustvari želi u životu pa će je ostaviti...i s drugom završiti na kraju :-)
mulac, zovi me tata.
@Leonardo Izreka \"glupi Bosanac\" je izreka koju su smislili nacionalisti kako bi napakostili ugledu BH gradjana,samo mi objasni kakve veze nacija ima sa tim da li je neko pametan ili glu.p,pa da te predlozim za Nobelovu nagradu.Ne potici nacionalizam,ne potcjenjuj Bosance,pardon BOSANCE!!!
drama....posjećivat će u isto vrijeme i mamu i suprugu u staračkom domu xD
Nemaš momka, jer si teška, k\'o i sve trebe.
Voli Ervin milface
@eh polako, tvoj se još nije ni rodio :D
Mali ga je trebo samo trpati, a sto je napravio dijete e t se malo za.j.e.bo
Ja 22 godine pa nemam momka! I sta je ovo danas treba ti cijeli zivot da nadjes osobu s kojom mozes normalno progovoriti a kamoli uci u vezu! Sudnji dan se blizi! Tako je kako je!
Boli ih racku....ako im je dobro ;)
7 razred osnovne skole...o boze.....tuka neka...cuj zive u kuci njegove mame, svasta.....
Mnogo nas svijet voli moralisati, a i mi smo zvecke posebne. Mojoj komsinici u susjednom stanu, koja nema ispod 55 godina, svaki put kad joj se muz uhvati terena, ona privede jednog decka koji daj boze da ima i 18 godina i mali je parmači po cijelu noc, a nekad i po danu. Ma to vriska po stanu. I to jos u sred Sarajeva. I sta??????? Nista! Neka svako zivi svoj zivot onako kako mu najbolje odgovara.
Ovakvih slučajeva ima puno na zapadu.Tamo svako živi svoj život.Nemojte misliti da ljudi tamo morališu toliko kao i vi.Gledajte svoja posla,a mogli biste iskomentarisati i nešto iz nauke itd.j.e.b.o vas više sex.SRETNI SU ONI LJIDI KOJI SU U ŽIVOTU PRONAŠLI MOĆNIJE STVARI...
bolesno