Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrska Erdoganu.
To prepustam tvojoj mami, one su kroz vjekove naucile drzati Turke za kitu.
@singerica Nema veze, htio je reći da su tvoji preci držali nekoga za kitu. Eto, samo da ti pojasnim...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Erdogan Allah je uz tebe ,inshallah,,a i svi muslimani
Baravo za analizu sve u centar..
Eto, moraju Mošnjaci više klanjati namaz za Erdogana, i učitih fatihu za majčicu tursku. Kako ne bi bio meta kjafira. Dr. Muki efendija Cerić cesto naglašava na hutbama da bejha muslimani moraju više klanjat namaz i tekbirati allahu.
Nije izgubio izbore od 94' a posljednjih mjeseci se trudi da sroza slobodu do minimuma, jebiga dao im je radna mjesta, ona ista ko kod nas od 350 KM mjesečno gdje radnici padaju u nesvijest. SDA, HDZ, SDS/SNSD isto nisu izgubili izbore 20 godina, a BDP po stanovniku nam je veći nego 94' moš mislit ko i svugdje u svijetu.
Evo prilike da Bosnjaci svrsavaju dok pisu komentare podrske Erdoganu.
cim on podrzava BAKIRA ,nevalja on pet para,uvodi cenzuru,na drustvenim mrezama,to je prikriveni diktator....
Ovo je najbolje opisano stanje u turskoj koje sam procitao do sada. Erdogan je svetac covjek, lik koji je tursku gurnuo u pravcu savrsenstva i maksimalnog prosperiteta i to samo slijep covjek ne vidi. U turskoj se desava medijski rat koji je gori od pravog oruzanog rata jer mediji imaju snagu unistenja vecu od atimske bombe, jer se danas informacije plasiraju tako brzo da obican neuk covjek (kakvih je velika vecina) ne provjerava nista sto procita nego slijepo vjeruje svemu sto mu dodje izmedju zmbt-ova i alicnih glupih emisija i jedva ceka da osudjuje negativne vijesti, punih usta. Turska je u tolikom procvatu da to smeta velikim svjetskim silama koje svom silom zele da uniste svaku ekonomiju koju ne posjeduju. Najbolji primjer je libija i gadafi, kojem su dosli glave i sjebali harmoniju od zemlje i nahuskali glupi narod snagom medija, i sada niko zivi ne pise ni slova o libiji i tamosnjem "napacenom narodu"? Zapita li se iko od onih sto su govorili kako treba tog "monstruma gadafija" ubiti, sta se sada desava u libiji... Zivimo u jebenim vremenima gdje je ostalo jos vrlo malo nezavisnih jakih ekonomija a jedna od njih je i turska. Nadam se da se Erdogan istrajati i da vecina turskog naroda nece nasjesti na "on line" propagandu.
A sto se i ja raspisah... A uvjek sam lajao na one sa dugim komentarima :)
aferim jarane, 'ukrao' si mi komentar :-)
Čuj radija bir, hahah kakvi idioti i onaj majmun Erdogan
k nozi i miran budi!!!
Erdogan se okrenuo protiv vlastitog naroda. A svako onaj ko to uradi dozivjet ce poraz i sramotu.
A ja mislio Ramzo zato sto normalna Turska odbacuje erdogenov totalitizam i islamizaciju potiskujuci sekularnu drzavu...i zato je planirao da napadne Siriju u isceniranom napadu !
Nakon napada (zlocina) Izraela na humanitarni brod Mavi Marmara Erdogan je obecao poslat' "uskoro" sljedeci al' u pratnji ratnih brodova I nikad nije. Pokusava da prevarom pocne rat u Siriji; nek pomogne Palestinu kao sto je obećao. Skinuli su demokratski izabranu vlast u Egiptu jer nije zatvorila granice prema Palestini. Kol'ko ja vidim i Erdogan i pakšu Sisi se klanjaju Izraelu!
Pemzija Ritić.
Erdogan je genijalac.Da nam je takav čovjek.
Ne moze. Nama trebaju takva tri, u tome grjiesis, Sve po nacionalnom kljucu. :)
Pa imamo mi Fahru. Covjek provukao 9 traka autoputa od centra do aerodroma dok je bio na vlasti. Na predizbornim skupovima u gradovima mu bude vise ljudi nego sto grad ima stanovnika itd. Covjek cini cuda samo nas narod to ne zna prepoznati :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)