Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bar na trenutke zaboravi da je u ratnom vihoru dok stvara nešto što voli...
Ovakvi ginu nijemo, jer neki netalentovani, bezvezni, dosadni ljudi koji nemaju još mnogo vremena žele da zarade još novca koji im ne treba i koji neće ponijeti sa sobom.
Ovo je lijek za glavu, koja se nalazi u rovu. Čovjek je sretan i uravnotežen, budite sigurni
Gledao sam ovo remek djelo prije sedam dana.
Samo crtaju ko i vodja im Zela, kazu i on po citav dan crta
Eto koliko posla covjek ima od "silnog ruskog napredovanja"
kakav je to rat
Malo kasnite...ovo je bilo prije 5-6 dana.
Klix pošto je članak ? Pitam za prijatelja.
Srbi kažu smiješan rat, a na njih kad se prvi put zapucalo 95 te pobjegli iz Knina i pošli iz Banjaluke.Mogu vam reći panetno,imali ste gdje pobjeći a niste imali za šta se boriti jer u ratu vlada šljam.Mi nismo mogli bježati borili smo se za goli život.Ali kako to da nakon 30 g. šljam iz rata ne možemo da zbacimo sa vlasti?
WoW
Eto kakav je rat da imaju vremena da prave skulpture u rovovima.
Bio sam u rovu skori 4 godine. Dane da je bilo baš ono vrelo mogo si na ruke izbrojati. Ali kad je bilo tad je bas bilo......
I u ratu BiH rezbarene su kore drveca....citave galerije bile.
Smiješan rat
Divno, krasno, kreativna strana rata? Svojom propagandom ovim ratom koji je mašina za mljevenje mesa, ljudskog mesa, stali ste na stranu sotone! A karma je nepogriješiva, sravna račune kad tad!
Haj ne s*rite