Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve po sirotinji...
jbt im mater ionako se kote ko pacovi
Kina ce to renovirati i obnoviti sve u roku od mjesec dana...kao i uvijek..
cini mi se da se veliki igraju sa malim trenutno da smanje populaciju azije... pogotovo indije i kine... ;)
nek je princ wiliam bio u posjeti, puno nam je lakše... a trebalo bi ga upitati, preko najbliže američke ambasade i čokoladnog u bijeloj kući, koliko u ovim nesrećama udjela imaju američki eksperimenti sa klimom...?
Mnogobosci....
Uvijek je bilo poplava samo se nije znalo za njih kao sada. Nema sile bez Bozije sile.
Htjeli mi to priznati ili ne, klimatske promjene uzrokovane globalnim zagrijavanjem i buducnost nase planete u tom smislu, to je primarni goruci problem u svijetu danas, a kako vrijeme neumitno odmice,...sve vise i vise. I sve sto se desava oko nas, ne samo klimatski gledano, kao vremenske pojave, vec globalno: politicki, ekonomski, vojno-strategijski,..sve u pozadini, vidjeno na duze staze, ima problem klimatskih promjena i implikacija s tim u vezi, u sebi. Sjetimo se ljeta 2003 u Evropi ...
Kolika nepravda na svijetu. P,lemeniti ljudi umiru bez svoje krivice, žive u siromaštvu a đubrad kao ISIL-ovci Sabit i Hasib, očevi Sabine i Samre živi i zdravi, žive kao hadžije.
kako to žive moderne hadžije?
stimala bi vala poplava na poljinama!
Da Bog ne zaustavi kisu mjesec dana planeta bi umrla.Ko moze da je zaustavi osim Njega.
Bili bi potopljeni kao Nuhov narod.
Kako Bakir i SDA vode politiku i brane i zastupaju, građane i bošnjake, ubrzo če ostati jedini izlaz, spašavaj se ko može i napuštaj brod.