Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
CIA ce zaraditi
ovo je dokaz da se od poljoprivrede moze dobro zivjeti....e sad, drugi je problem sto se u bih uzgajaju pogresne kulture :)
mak se koristi za kolace a moze biti i droga, jbg. kad voli narod da se drogira.. i kod nas da placas drzavi porez na travu i ostalo ne bi ti ni'ko nista, posto raja radi na crno zato i padaju...
OD KADA JE MAK TRAVULJA? PIH...
"Dve setve godišnje, a seme domaće Rodiće do neba, sve što rodi prodaće..." Atheist Rap
I kod nas rekordna žetva šljive, bilo je vala za 3500 litara rakije.
Bice regresa kad je tako dobra zetva :))))))
ooo pa gdje nam je ona mala malallaala da nam malo dersi o demokratiji o pravima zena i kulturi i obrazovanju,vidimo mi kakvo je obrazovanje potrebno CIA tj USA,napušeno.
kad su ove godine rodilje sljive, jebuke itd. moro je i mak
Lažna država Kosovo je glavni brlog za heroin iz Avganistana tj. američko terorističko leglo baza Bondsteel kod Uroševca je distributivni centar heroina za Evropu. I naši hajduci štite proizvodnju opijuma, svaki pripadnik OS BiH koji se vrati iz Avganistana treba da bude krivično gonjen i to prema čl. 250. u vezi sa krivičnim djelom neovlašteni promet opojnim drogama iz čl. 195. st. 1. KZ-a BiH, krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja ili eksplozivnih materija iz čl. 371. KZ-a FBiH, kao i krivično djelo ugrožavanje sigurnosti iz čl. 183. KZ-a FBiH.
sve sem ovoga LAZNO je istina,al to nije stvar albanskog naroda niti naroda sa Kosova,Kosovo je nezavisna drzava i de jure i de facto i ima historijsko pravo na to kao i sva obelezja drzave al to sto usa instalira svoje baze po evropi narod obicni niko ne pita,imate i vi u tuzli i sarajevu dovoljno al ne bih rekao lazna drzava BIH iako i BIH i Kosovo iskreno imaju status protektorata
kosovar konjino...kako "de jure" kad moras naprimjer srbiju pitati jel smijes sa nekim igrati fudbal....kako "de fakto" kad ti ketrin eston kaze da ste "teritorija kosovo"....razumijes??? ne drzava nego "teritorija" :)))))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ja volim [Bosnu i Hercegovinu]