Moguće curenje iz elektrane
14
Rekordan nivo radijacije u ribi u blizini Fukushime
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Japan je vama, da prostite, tek na trećem mjestu. Ono što vas treba brinuti je vijest austrijskih medijia od 04.04.2011: "Nakon nuklearne katastrofe u Japanu Europska je komisija povećala dozvoljenu granicu radioaktivnosti za namirnice koje se uvoze u EU. Tom je uredbom moguć uvoz namirnica sa čak 20 puta višom razinom radioaktivnih supstanci." Imate pravo tri puta da pogađate gdje će prerađeni i fino zapakovani prehrambeni specijaliteti završiti. Toliko o vašoj sprdnji s radioaktivnim Japancima...
najbolji biznis u malim oglasima ove sezone mobteli iz Kine i gajgerov brojac iz Japana :)
Neki dan kupim ja tunjevinu iz Japana otvorim poklopac konzerve kad ono sjeckani burek zelene boje u maslinovom ulju.
...da ste vi zivi i zdravi..od eksplozije fukušime je prošlo ojha vakta... ...tako da do sada smo se mi najeli tune i tune u tonama po osobi...sva radioaktivna riba mislite da su je baciili...jašta..nista se u kapitalizmu ne baca... sve je to zavrsilo u banana drzavama poput naše... pa vi još kupujte tunu po trgovackim centrima i zamrznjenu ribu...ja sam prestao...
ma nista, konzerviraj i salji u BiH!
Nista lagano, gajgerov brojac i u kupovinu.. idem odmah na pik.ba postavit jedno 5-6, sad ce bizniz..
. youtube.com /fipeux
-Hasan i Ramazan nocne trke u Njemackoj. -YouTube........(Akte 2010 Beitrag über Strrtratraceszene)
sva ta tunjevina lijepo konzervirana sa masicom ce doci do nas po extra ultra turbo cool povoljnoj cijeni
. Suzuki .....Hayabuza....Fantastika YouTube.!
siguran sam da ce ova radioaktivna riba naci puteve do nase zemlje, sve sto ne valja salje se nama.
Momci koji vole brze voznje na motociklima na YouTube ukucajte (extrem raser Sweden) ima da uzivate u brzoj voznji i akrobacijama mladih zaljubljenika u brze voznje.
Japanac je otporan na radijaciju eno ich svi vitalni kad ich je Amerikanac 1945-gogine shopao direkrno sa Atomskom bombom i ostali ..!