Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilo bi dobro ukinuti sve reklame u svim medijima. Od uzasno glupih i dosadnih reklama danas se vise nemoze gledati televizija, citati novine, surfati po internetu. Mislim da su postigli suprotan efekat od zeljenog, ko to vise obraca paznju na reklame?, mozda samo djeca koja vide smijesno glupe reklamne spotove. Korisnici javnih medija odavno nemaju pojma sta se reklamira jer je reklama ostala samo za internu upotrebu.
I sta sad....nista iako novine propadaju mi imamo mnogo vise informacija danas nego prije godinu dana....to nam direktno govori da su nam ovi iz novina uzimali lovu a nisu davali dovoljno informacija....sada mozes preko interneta da provjeris koliko ista stvar kosta na svim kontinentima a ko to ne konta...taj definitivno cita novine :) Super bi bilo da se ukinu skroz kao i sto ce biti slucaj...samo treba jos malo vremena