Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joooooj kuku lele, daj sklonite ovu budalu
IZ jeste nasa i tako je to jednostavno,kome se ne svidja neka se pokrsti,nama ce biti samo drago da ih se rijesimo ;) hodza
Hoce, ali sa reprenzetacijom majcice mu Srbije.
Udbasi, kriminalci, pedofili, pljackasi - van iz IZ!
sta kazu hoce li se susret sa reprezentacijom i dati im podsku protiv smrdljivih portugalaca
Car je ovih dana u velikoj tuzi i za patrijarhom Pavlom, a jos ovozemaljska pravda pocela da pritisce. Nije mu lahko.
Sitno je to moj ti, to je za jadne najnize rangirane hodzice. Nisi valjda ocekivao da se Car time bavi. Sve to nije samo posebnost IZ vec i ostalih vjerskih zajednica i njihovih bosova, ali se mene kao muslimana najvise tice IZ.
jel iz ima neki cijenik, suncenje, vjencanje, sahrana i tako to...da usporedimo usluge sa drugim firmama? ili su netransparentni?
ko krmak je
Hodza lopove, stici ce te suze onih koje ste ti i takvi kao ti ucvilili, u to budi siguran, a moglo bi te jos stosta stici.
@za D Nije IZ vas koji ste opljackali Bosnjake krijuci se iza vjere i IZ, niti ti je to cacevina, vec IZ pripada svim muslimanima. Utuvi to sebi u glavu ili ce ti biti utuvljeno. Nakrali ste se para od sirotinje, pa mislite da mozete sve. Tvoja i onih kriminalaca i velikosrpskih placenika kakav je onaj cije kodno ime je bilo Car, a koje ovdje nesebicno branis, moze biti samo pritvorska celija Suda BiH ili ce vam suditi sam narod kojeg ste unesrecili zloupotrebljavajuci vjeru. Koliko ste uzurpirali, zloupotrijebili i upropastili IZ, ne b i cudilo da Car za svog nasljednika sutra proglasi i zlocinca kakav je Saja.
e hvala Bogu takve kao ti niko ni za sta u IZ ne pita,,,,bjeeezi sto dalje od nase IZ..sto dalje,daleko ti kuca od nas bila hodza
\"...održavanja prve konferencije Svjetskog halal foruma...\" ovo neka zayebancija?
Sta se Car im a sastajati sa Robinsonom i Brammertzom? Za njega su sastanci u Sudu BiH i to ga uskoro ceka. Vrijeme je da na celo IZ konacno dodju casni, posteni i obrazovani ljudi, kao sto je, Adnan Silajdzic, Enes Karic, Resid Hafizovic, pa i Hilmo Neimarlija, ima ih jos hvala Bogu, a ne udbasi i kriminalci, koji se kriju iza vjere i naroda.
@Glavni haški tužitelj Serž Bramerc je ponovio da Haški tribunal čini sve da se dođe do istine i pravde o svim ratnim zločinima na prostorima bivše Jugoslavije kao uvjet za istinski mir i pomirenje među ljudima i narodima na Balkanu. @e pa vidimo koliko instistiraju i vrse pritisak na srbiju?zato su im ukinuli vize?ma ovi samo ismijavaju zrtve i pravdu hag je jedan sud za krijumcere ratnih zlocinaca.