Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel i onaj iz Sudana, sto ce na istu konferenciju, siri toleranciju i suzivot poput vaseg duhovnog vodje? Onaj sto ga trazi Hag zbog masakra, a Turci dobili opomenu sto su ga pozvali? Ehhhh...
ode ministar vanjskih poslova na novo putovanje,valjda se ne vrati...
mrs te se u p.i.c.k.u materinu vi od nikoga pravite nekog kao i svi mediji u tamnom vi.laje.tu
Čestitam Njegovoj Eminenciji dr. Mustafa ef. Ceriću na još jednom uspješnom predstavljanju BH muslimana u svijetu. Nadam se da će se ogrebat od Gadafija za koji milijunčić (makar i za zgradu Rijaseta). @Koho: vas koprofaga je sve više i više.
I šta da mu čovjek sada radi? Da ga podsjeti na to kako se po nalogu zloglasne UDBA-e svojevremeno ukazao u Čikagu? Ili da ga podsjeti kako se uz pomoć SDA i Hidrogradnje dokopao dvjesto i nešto kvadratnih metara stambenog prostora u vili bivšeg komunističkog moćnika u centru Sarajeva? Ili kako je onaj policajac usred rata iz MUP-ovog OBL-a preko noći prekomandovan na prvu liniju na Žuč nakon što je Cerića bez ahmedije kroz prozor „vidio u elementu sa mladom...“? Ili kako je efendija osigurao stan u Beču?....Otišlo bi to, realno, predaleko!
najveći rušilac Bosne i Hercegovine ovaj lažov cerić..
pa fala bogu, nece valljda otic na zapad medju one neljude i nedemokrate. serijat je najveca demokratija
samo putuje po svijetu ali nikakve fajde od njega