Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa ako su tebe maliik ameri stavili pod svoju kontrolu misliš da mogu i talibane.
Pakistanski Talibani tj. Tehrik Taliban Pakistan nemaju nikakve šanse protiv vojske države Pakistana, jer pakistanska armija i obavještajna služba su prejake za ove
Jes, pa da zavrse ko nesretni srebrenicani. Nema razoruzanja... A ako necete u tom slucaju pregovore, imat cete nastavak stogodisnjeg rata. A kamo srece da se okupite oko jedne vam zajednicke rijeci pa da zajednickim snagama protjerate tu stoku imperijalisticku iz Afganistana.