Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Valjal ta Azra cemu? Mislim ono za opaliti? Ako nista opllili bi je radnici zeljezare, onako za dzabe, ako je istina to sto pise da je prodala za marku. Jel istina to za 2o miliona u padze? Ima li za to dokaza?
sta je komunjare, pocela predizborzna kampanja, kriv vam hare sto ja nejbogatiji covjek stimo tamo neke cijene po bugarskim zeljezarama, hebo li vas hare, stoko licemjerna
Sad ce oni te gubitke nadoknaditi u zeljezari zenica. sad ce svaki uposlenik da radi za petoricu a ne za dvojicu bravo lepi hare, sto nam uvali ovu bagru zagadjivacku!
e tek sad nikad nece filtere da ugradi
Jesul to ovi ganaci što su im Hare Hadžipašić i Azra prodali željjezaru za marku a sebi uzeli po 20 miliona u pađe
lincujte tog \'cigana\' sto truje ne samo ZE nego i njenu okolinu