Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao znak zabrinutosti zapada,mogao bi tu oblast pogoditi zemljotres uskoro.
Zamislite kad dodže Sudnji dan(naravno ko vjeruje u njega),kad se bude Istok borio protiv Zapada tacnije muslimani protiv nevjernika tacnije protiv kršćana i židovčića,koliko na dunjaluku ima konencionalnog oruzja,tad ce nestati tog oruzja(potrošeno,zatrpano itd)da ce se ljudi na kraju strelama i sabljama boriti....
ako imaju ostali zasto ne bi i Sjeverna Koreja
Zasto da ne,ako ih ima jedina zemlja koja ih je do sada upotrijebila zasto ih ne bi imala i S.Koreja?
Po cemu je mahnitov?Sto zive svoj zivot,kad su poslali vojksu negdje?Koliko ratova su vodili ili zakuhali u posljednjih 50 godina?Neki dan,u americkom zracnom napadu poginulo je50 sirijskih civila,a nijedan Isilovac,zar neko ovakav ima pravo nekome moralisati?