Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta se drugo moglo ocekivato od Katolicke crkve koja vijekovima od vrsi zlocine raznih vrsta a to prikriva uz prijetnje i ubistvima (Inkvizicija u srednjem vijeku) i Krstaskim ratovima (9 Krstaskih ratova vodjeno plus ovaj 10-i protiv islamskih zemalja)! Nemoralna i zlocinacka organizacija koja broj svojih vijernika moze zahvaliti strahovladi tokom \"mracnog perioda\" Srednjeg vijeka! Danas se sve Crkvene zablude i zlocini (barem ovih u vezi pedofilije medju svestenicima)! Satanisticka Katolicka crkva ide svome kraju!
To su zločinci koji su obmanuli svoju vjeru i svoj poziv.
PIPO ME PO SUPKU!!
Muškarci se trebaju ženiti i imati polne odnose ili seksualne veze. Ovako ko\" fol nešto je zabranjeno i oni to poštuju a nanose neviđeno zlo nedužnoj djeci. Fuj i ništa drugo.
kada su pitali dzeku sta kazes za ovo sto se desava u vatikanu, on odgovori, dje ? u fatinom hanu ?
Mislim,da je svaki komentar suvišan.Šta god da napišem,ispalo bi,da ja to ne razumijem,da je to masonska zavjera.....i da ne nabrajam.Ne bi zaboravili napisat,da je to slučaj i u nekršćana,Gluha Bukovica.....Samo jedno ću napisat,slažem se sa predhodnim komentarom,odavno niste u službi Božijoj,ima gotovo 2000 godina,iznevjerili ste od do,sram vas bilo,od prvog do zadnjeg,dabogda gorili u paklenoj vatri,o kojoj baljezgate,a nadate se da toga nema,e pa ima,ima,ima.......
jadovi jedni jadni sve ste uprljali i iskrivili vi se predstavljate da sluzite Bogu vi svemu drugome sluzite osim Bogu