Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SRB-IN Koja ste vi gamad u pm licemjernosti vašoj nema kraja, zar vas treba podsjećat odakle su tenkovi krenuli tko je porušio Vukovar i još neke gradove u HR VI STE PSIHIČI BOLESNA NACIJA.
ovaj vuk, seljacina velika, je stalno u internationalnim medijima, sta god gledam ili citam, kad je rijec o balkanu on je tu i prica srbijanske seljacke price a kao ono on je za EU i on je intelektualac :/ i dosta novinara na zapadu njega obozavaju i on im je \" an expert\" ... seljacina PS bas me briga za hrvatsku!
licemerje...