Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nase izbeglice su bile smjestene godinama u prihvatilistima, u sobama po 4 osobe, kolektivna kupatila, kuhinja i sl., gibira od 420 km mjesecno, na svako djete jos 300, bez prava na posao osim ovih sto su radili u krugu centra za 2 DM po satu tipa skupljali lisce i meli okolo. Ako te uhvate da radis na crno, letis u drugu zemlju momentalno. I tako godinama pa su ljudi prezivili, naucili jezik ako nista. Nikom nije bilo do studiranja. A ovi bi sve na gotovo. Sta su zamisljali?? Diznilend??
pomalo ba, gledaj komentara, sta bi vi??? kao da vi ne bi bježali, da nemate hrane, kuće i uslova! pa je.o ga zivot, pola bosnja odavde pobjeglo za vrijeme rata...
moj babo je morao krasti pod granata u sarajevu da danas možemo u po zime na more
@Gospodin Kykser i moj je branio zemlju da smirom ovo komentarišem :D jeb o more
A stvarno, sto ne idu u Saudijsku Arabiju? Mislim kulturoloski, religijski,pa i teritorijalno, prije tu pripadaju...ili je fakat ideja islamizovati Evropu?
Hiljade izbjeglica,tacnije 3.5 hiljade se vraca u Irak a 3.5 MILIONA "trenutno" zeli u evropu.Ima li razlike u brojkama?
@percepcija... kakva 3,5 miliona? U svijetu je 60 miliona izbjeglica. Najmanje polovica njih zeli u Europu. Milijarde je siromasnih koji isto tako zele u Europu. Ovo izbjeglice koje EU prima je samo kap vode u moru, od broja svih onih koji zele k nama.
@kje Ja sam "cak" i pod navodnike stavio "TRENUTNO",znaci "DANAS"!Pa onda sutra,prekosutra.........
Mislili idioti sve ce im Evropa pokloniti. Neka se vracaju
e moj brko haj ti u svoju domovinu,stranac nije nigdje prispio,sad iz jednog sela odi u susjedno tražiti posla otjeraće te puškom a kamo li iz jedne države u drugu
sanela jenkins kurawa nože se komentarisati jebbem i nju i kliks i cenzuru
i jebbem i tastaturu
Ne bi se oni vraćali da im je kući upitno hoće li moći izvući živu glavu...
mislila stoka da će sve dobiti džabe a oni da nastave da žive ko pustinjaci ne poštujući zakone e neće moći
@Gospodin Kykser Gospodine majmune, sram te i stid bilo. U stvari jebalu ti oni ma..
Oni bi hljeba bez motike...mrš kući bagro!
3.500 na milion samo u Njemačkoj..ko da si pljuno u olimpijski bazen..