Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čekam ono vjerničko ''hvala bogu''. Ako mi može neki islamist objasniti zašto je ''bog'' ''kaznio'' ove djevojčice ovakvom ''kaznom'' ? I naravno hvala medicini, nauci i doktorima na ovoj nevjerovatnoj operaciji.
Ima nesto sto se zove iskušenje. Kad budes znao zasto smo stvoreni na zemlji i kada ponudis odgovor (slobodno se fokusiraj na nauku), onda ces sve skontati. Elhamdullilah,
svaka cast! nema rijeci koje bi mogle opisati zahvalnost ljekarima na tako slozenoj operaciji. djevojcice ce imati normalan zivot, zelim im svu srecu i sto brzi oporavak.
I od mene SVAKA ČASTA SVIMA i doktorima i ovoj dječici !
Dusice male, nek im je sa srecom i brz oporavak.