Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E tobejarabi .....
Neka ti je laka zemlja veliki Fidele.
Castro je bio naš čovjek, jedan od najvećih. BiH da je država, danas bi bio dan žalosti.
zbog radi laznog socijalizma u rusa fidel je svoju zemlju doveo u izolaciju i na rub opstanka nje i svoga naroda. danas je kuba na svome pocetku posle revolucije i ako budu pametni mogu brzo nadoknaditi svoje izgubljeno vrijeme u vrijeme vladavine, moze se desiti da ode u pogresnom pravcu ako budi ignorisali neistomisljenike i protivnike koji nisu za fidela, a kojima kuba pripada kao njihova zemlja porijekla.
vjerovao sam laznom sovjetskom socijalizmu, to je moja najveca greska.. fidel kastro!
@dubrava1929 izjava kastra koja je glasila kao u mom komentaru objasnjava stanje i zivot u vladavini castra. danas cuba trazi popravni ispit i okrece se ka blizim susjedima a ne rusu koji je hiljadama klilometara udaljen od nje koji kao svi ostali gleda svoj interes.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Diktator i tiranin je bio ovaj Castro! I to teške kategorije. By the way pozdrav za sve Trumpere (fanatike gospodina predsjednika Donalda J. Trumpa) u BiH i regiji.