Sankcije nisu urodile plodom
0
Raste pritisak na Iran nakon lansiranja raketa
Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Visoki izraelski zvaničnici pažljivo prate najnovije aktivnosti Irana, uključujući današnju objavu o lansiranju dva projektila dometa 200 kilometara tokom desetodnevne vojne vježbe.\" Kakvih 200km :) za to nebi pravili vojnu vjezbu, niste dobro preveli ili neznate radi se o projektilu dometa 2000KM!!!
Pa de više hoćeteli napasti? 50 godina gotov vi imate zelju da napadnete od kako je I-r-a-n postao I-s-l-a-m-k-a republika i nikad se nakanit.Šta je, u čemu je problem?
\'\'Izraelski ministar odbrane Ehud Barak izjavio je danas da su pokušaji uvođenja oštrih sankcija Iranu do sada bili uglavom neuspješni\'\' iako nikada do sada nisam, ali ovaj puta moram reći da se sa ovim p.oganim cionistima moram složiti... p.s. za ove gore lažne džihadbosne koji su ostavljali komentare samo da kažem, n.a.p.u.š.i.t.e se k.u.r.č.i.n.e vlašadi krmeća ! ! !
koska je bačena..vi se koljete još od proklinjanja zapadnog i istočnog kršćanskog vjerskog poglavice i rascjepa crkve...ili možda misliš da su Vukovar i Jasenovac bili izljevi kršćanske ljubavi prema bližnjemu svome ??
ma ovakve raketice NATO baca na samo jedno selo u pakistanu i afganistanu sta ste digli prasinu ccc
*ebačet vam Iran mamu kafirsku
Iran je prema svojim gradjanima unfair, ali u internacionalnoj politici ne radi nista pogresno. Ne diraju nikog u svijetu, ne prijete nikome ako njima niko ne prijeti, ne napadaju druge drzave, nemaju imperialisticke namjere vec drze se svoje zemlje.
TATA ozbiljno sam zabrinuta ti si poremecena licnost. Molim Boga da nikome ne napravis dijete,nedaj boze jos takvog jednog kretena.
HRVATSKO CVIJEĆE NAJBOLJE RASTE KADA SE ZALJEVA IRANSKOM NAFTOM
znaju zionisti da 20.000.000-dvadest miliona PERZIJANACA ne zivi u Perziji osim onih 80.000.000. normalno da ovi prvi nece stajati skrsteni ruku.
a sta ti ´dobri´ srbo radis ovdje, zbog cega si ti dosao? da siris ljubav i prijateljstvo na ovom portalu......yeah right goni se u pecinu iz koje si izmigoljio, crvu usrani, nakazni kuda vi prodjete, tu trava ne raste..........s.t.o.k.o genocidna za tebe je i mussolini bio gandhi a kamoli ahmadinejad
to iranci malo bacaju petarde za novu godinu, a ovi se odma ukakili.
sve je stalo samo pritisak raste
@džihadbosna,zato tvoja bRez problema okupi pola mahale na KRES party-ju :P
http://bosnian.irib.ir/vijesti/politika/item/114274-iran-uspješno-testirao-tri-rakete
@hrvat @katolik Ocigledno je ds si ti isti lik, isigurno nisi ni Hrvat ni katolik, nego si B-AVLIJANER, pa pokusavs malo da bacis kost medju KRSCANE???
@tata jarane, o kojoj propagandi ti pricas?! ja nikada nisam nasjedao na bilo koju vrstu propagande, nego sam uvijek provjeravao informacije. a porediti iran sa irakom je nebuloza, koju samo konzumenti zapadne propagande mogu izvaliti. ne zaboravi da je iran kada je bio najslabiji bio napadnut od strane iraka, potpomognutog od amerike i vecine evropskih drzava, kako u konvencionalnom naoruzanju - tako i u svim oblicima ne konvencionalnih bojnih otrova i drugih zabranjenih mts-ova...u tom vremenu iran nije imao ni priblizno jaku vojnu silu, koju danas ima, niti je imao podrsku bilo koje vojne sile u svijetu i opet je uspio do nogu potuci sadamovu vojnu silu (sve do invazije na kuvajt irak nije imao nikakav oblik sankcija, tj bio je pored izraela i saudijske arabije, vodeci americki saveznik u regionu)...