Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PRORUSKI VOJNICI TO SU PARAVOJNE SNAGE KOJE UBACUJU IZ RUSIJE, NESTO KAO ARKANOVCI I SKORPIONI
Нема ништа од државе којој је застава плаво-жута.
Arkane nanu ti sprćimm :)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
sve jedna vijest sa konotacijom rata ima otvorenu mogucnost komentarisanja,jadno
a ocemo komentarisati kad krenu srpski tenkovi do skadra??? :)
misliš traktori sa puškomitraljezima? :)
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Braćo Bosanci pogledajte snimak ;) "Nikada neće u Crnoj Gori osvanuti majska zora pod NATO žicom!" - predstavljeni zahtjevi u 6 tačaka https://www.youtube.com/watch?v=rEDDOoOR69U
Kada je dosadno najbolje je posjetiti ovakve forume i malo se nasmijati. Ćuj BDP Rusije , SAD, Njemačke....bla bla. ... ima veze sa nekim mogućim ratom velikih razmjena. Kad je rat rat je i odlučuje ko ima resurse koje sve stavi u službu rata kao i tehnologiju. A ko to ima više? Ko je največi izvoznik oružja? Kakve veze ima podatak koliki su vojni buđžeti SAD-a i Rusije? Evo kakve ima; vojni buđžet je odvojanje za sve što službuje ili je službovalo u vojsci. Dakle, i penzioneri, civilna lica, ... razni programi, održavanje itd. To što neko jede obrok kome ga korporacija zaračuna 5x više nego u drugom slučaju ne znači da bi taj obrok dobio rat. To što su plate i penzije veće 5x nego u drugom slučaju ne znači da je to bolja vojska. Da ne spominjem održavanje tehnologije koja ne služi ničemu nego tiranisanju manjih naroda pošto takva tehnologija bi u velikom sukobu brzo bila uništena, poput nosača aviona... ... i td. Sve u svemu, trć, troć...da se malo ubije vrijeme
Bit cu iskren. Koliko god Rusa na Krimu oni imaju teritorij veci od Europe, nek ostave Ukrajinu na miru.
Bosanski scenario u punom zamahu, ... Deyton 2 već pripremljen, samo da ga velike sile potpišu. Ukrajina sa dva entiteta (istočni i zapadni), stim što će istočni biti sastavljen od kantona(tkz federalizacija), .... naknadno će se napisati aneksi 4,7, ... o povratku izbjeglica i ustavu, pitanje ravnopravnosti Ostalih dugo vremena neće biti rješeno, ali o tom, potom.
nije ozvanicen,nije potvrdjen ali RAT JE POCEO...
ma rat je vec odavno poceo...samo sto mi to jos neznamo.....kad se sve zavrsi saznat ce se tek onda kakva je frka i pucnjava bila...ha ja..kao i svugdje do sad...cak i u Bosni !!!
samo karaj putineeee putineeeeeeeeee
...da te putin kara?!
evo malo da prebacimo u naše prilike u BIH da vam je lakše za shvatiti zašto je ukraina nemoćna. Evo zamislite vi da recimo vojska Srbije uđe u bih niko je ne bi ni taknuo do Sarajeva ili HV da uđe u Mostar ne bi nikom prstom mrdno. Ako nisu svi 100 % za obranu države nema ništa od toga.
Da ali bi ih onda taknuli, i pomaknuli.......
Tu u BiH i na Klixu većina čeka da taj rat počne da se možemo prepucavati i brojiti mrtve
baci bombu goni bandu izvan ukraine!! Čujte ruski dobrovoljci bando četnici Stići će vas našša ruka i u Rusiji!
...i opet, patetično...
pa neka je
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Putin se ponasa kao usrani milosevic 90-tih. Bice njemu na kraj krajeva dobro po ledima.
...put u građanski rat popločan je "demokratskim namjerama"...
"DEMONKRATSKIM"
deya vu ;)
Neki komentarišu, da su Ameri ovo stvorili...jok Ameri su izvršili agresiju na Ukrajinu