Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ Himzo e reci Him, hahahhahahha a ako ti se ne rade poslovi za male pare, vidim da skolovan nisi, i ti na socijalu i debljaj se... drugo nista i ne znate...
Ovo tjesite bijedu u Bosni,eto tamo gore nego ovdje.Smijesni ste. Ustvari grijesim,s obzirom koliko Bosanci rade,(piju kahve,tracaju,spavaju u kladionicama,gledaju sapunice),onda super zive.
U Njehmackoj su siromasni oni ,khoji rade za malu placu . A oni, khoji zihve od socijalne pomoci , uzihvaju prahvo . sjede uz tv i debljaju se .Drzava him placa i stanarinu , grijanje ,daje him za kucanske aparate,odijevanje i ishranu .
Normalno da će rasti siromaštvo i bijeda i to je samo poćetak biće igore jer ćim je uspostavljena EU predana je u ruke antikrista zato smo svijedoci ovih svih dešavanja u Grćkoj pogotovu a biće tu i Italija i još ostale ćlanice mnoge.
kod nas nema problema, svaki ublehas koji je skuco 5 stoja u zivotu kupio je sebi neko auto i regularno se voza, meso doduse sumnjive kvalitete jedemo svaki dan a kad dodju iskljucivati struju i plin svi nadjemo da platimo racune... tako da mozemo samo biti sretni sto zivimo tu gdje zivimo, lezerno citati klix i oplakivati njemacku sudbu kletu
pa ako kod njih raste, sta je onda kod nas
\"da jedu mjeso svaki drugi dan\" Sta, to meso ekavica jel?