Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci Amerika ima prava na vise od 100 vojnih baza sirom sveta, na vojno prisustvo u svakom moru i kontinentu, na mesanje u svaki sukob kao i napad na bilo koju suverenu drzavu...ali Rusi nemaju prava da rasporedjuju vojsku po sopstvenoj teritoriji dok im Nato svake godine instalira rakete i raketne stitove uz samu granicu...Ovakve duple standarde ni Gebels nebi smislio...
tp ti je klasicno lajanje psa koji se nalazi iza ograde..da nje nema pas bi pobegao u kucicu
Bravo Buxie za komentar !
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
bolje uplati loto,prije ces dobit,nego sto te cika putin poslusa........................
Trazim i ja milion maraka pa mi niko ne da
Rasmussenu-u opet ja..austrija u gubitku 4,5 miliona u poljoprivredi za kratko vrijeme,ok wakemeup plasirat cemo novu laz da nema nikakvih rusa na granici?
Rasmussen-u nema ruske vojske na granici,osim ako ih vi i vama bliski ne stvorite tu vama poznatim sredstvima neinformisanja?
hahhahah koji su ovi licemjeri zapadnjaci ,cuj nek vrati trupe sa svoje teritorije a oni napadnu irak pod laznim izgovorom hemisko oruzje i kad svijet otkrije daj laz bila onda izgovor irak je bolji bez sadama mada ga ocima nisam volio vidjeti i zasluzioj da ga zapad ubije posto je iz cista mira pokreno rato protiv IRANA na nagovor zapada,a kolko je bolji Irak bez sadama vidimo ev ima 13 god.Jeli i Libija bolja bez gadafija,necuveni licemjeri ovi zapadnjaci ni zehru karaktera i stida.
Hahahaha...komedijas je ovaj Rasmunsen...Rusija da povuce svoju vojskz sa svojih grabica,a NATO moze da napada i bombarduje bili koju zemlju...smradovi dvolicni
da smo jasni ne volim ruse al mnogo vise mrzim amere i nato.vrlina je izmedju dva dobra odabrati vece a takodjer i izmedju dva zla odbrati manje.Kako god okrenes mnogo manje zlo je rusija
Ovaj nato je postao smijesan sa ovim duplim arsinima. Sega, sala i posalica.
Pitanje je da li je on uopšte izjavio ovo što piše u naslovu. Sada sam malo potražio na drugim portalima i nisam našao.
Kaze Putin da ga je jako zasvrbila guzica tacno u trenutku kada je cuo zahtjeve NATO-a.
Kakva korespoderncija :)))
Čuj fašiste. Vidi ga kakav je to samo mater retardirana može voljeti.
Ma ovi Ameri nisu u stanju ovde ništa uradit protiv ovih lokalnih Baja a kamoli protiv te ruske sile.Obična limunada.
Ista priča kao i za Dodika priča čovjek 10godina o nezavisnosti a ništa. Tako isto i SAD-e samo blebetaju i ništa ne čine.
Bosandzeros, Pricate i vi o ukidanju Republike Srpske vec 20 godina pa je u zadnjih 6 godina RS dobila vise ovlascenja nego sto je imala po nastajanju...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
A ako ne uradite to opet cemo bonbardovat Irak!!!
Nidje veze... Ko to bombarduje Irak?
1998 nato tj. amerika et sad si naucio nesto
NAJMANJE JE RUSA, TO RUSI PLAČAJU ČETNIKE IZ SRBIJE DA IDU RATOVATI, HEBEM LI IM MILU MAJKU ČETNIČKU
"PLAČAJU", nego sta? Evo ja sam spreman tebi da platim ako ces mi obecati da ces se objesiti na tavanu. Uradi i ti nesto sto ce obradovati ljude. Znas i ti da je to jedino rjesenje i jedini spas za tebe.
methx Čovjek od povjerenja onih iz Maoče.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)