Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doha, visok stepen demokratije. Ne mozes jesti u restoranu, zabranjeno jesti na javnom mjestu. Jadna li nam majka ako se budemo ugledali na arapske zemlje
u švedskoj nemaju vremena za iftar čim pukne top odma zaposte
Khadija je samo tjesila Mohameda, jer je imao sicofreniju. Zasto mu je trebao dokaz da je Gabrijel ako mu je on alahovu rijec govorio.
Da je Khadija rekla da nije istina sta govori Mohamed, onda bi je istukao, tako je se odnosilo prema zenama u ta doba. Zar se ne dozvoljava fizicki odgoj zene u djelu koje se tice Mohameda.
generalno clanak nije los, ali ima i dosta gluposti. Cuj u Caper Town gdje je 2% muslimana, Ramazan se posebno osjeti. Mozda muslimani osjete, ali da se u gradu osjeti, ne bih bas rekao. U Dohi, obicaji i hrana slicni nasima. Ne znam gdje je ovaj rastao i koje je obicaje imao.....
Cape Town ❤️ ... ko pozna ovaj grad, prepoznat će i ovu ulicu ❤️ http://thumbs.dreamstime.com/x/bunte-gemalte-huser-bo-kaap-cape-town-sdafrika-60956765.jpg
@7 ... 😅😅😅... hoš ☕️ taze 😉 ... 😘
"Najteže je muslimanima koji žive u mjestu Kiruna gdje sunce na zalazi." Mnogi od njih zaposte i jedu tek nakon šest mjeseci.
"Također, cijena hrane bude snižena za 35 posto." Ovo me baš "podsjeća" na specijalne ramazanske cijene hrane kod nas, recimo limuna kod nas, koja "nekim čudom" eto slučajno baš za ramazan kod nas poraste sa cca 1,50 KM - 2,5 KM na 3,50 KM - 6,00 KM po kili. Ali slučajno samo limun poskupi i slučajno samo za ramazan.
U šta ide limun (osim limunade)? Ne kuham.
@Onaj mali Pa eto sam si odgovorio - samo za limunadu ;) Pozdrav
Hoćel' ko mene izvest na ovako jedan gotivan iftar? :/
vodim te ja !
@mirrorce obećavaš :D
PRIKAŽI ODGOVORE (24)