Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Genocidnu k,rm.ad na ovom sajtu samo ignorisite to je bolje od bilo kakvog odgovora, jer oni i onako i ne vrijede trosenja tastature.
Cionisticka genocidna tvorevina koju nazvase Izrael nema buducnost. To je fakta i samo je pitanje vremena kada ce se pisati o Izraelu kao morbidnom pokusaju stvaranja jedne drzave na tlu druge drzave. Bojim se katastrofalnog ishoda za cioniste u Izraelu. Stvari se na terenu uzurbano mijenjaju. Egipat nije ono sto je bio. Tunis nije ono sto je bio. Ako padne Sirijski rezim, eto i pada cionista.
Kako mozete u prvoj recenici pisati tako nesto kao sto je \"Jevrejska Drzava\". Gdje su granice te drzave, pocevsi od tih sa Palestinom. Dok god cionisti ne priznaju Palestinu kao drzavu ni oni nemaju legalnu drzavu (sa legalnim granicama, sa legalnom populacijom, sa legalnim glavnim gradom...). A to da je Jevrejska, jos i reci da je demokratska, i da je stvorena Genocidom, i etnickim ciscenjem, i brisanjem vise od 400 naseljenih mjesta (sela i gradova) sa zemlje, sve ce biti jasno da nemas ni najmanju ideju o cemu pises.
Seljak kad god nesto napises meni se digne ćuna pa moram da OPLETEM po tvojoj dragoj mamici, ali u nadi da necu opet napraviti bilmeza kao sto si ti.
Mora da je PRVO ko uvijek Izrael provocirao, dokle ce svi ratovati, srbi na Balkanu oduvijek pocinju sve agresije i ratove, srbo-barbari........a da su pametni Izrael i njihove komsije sklopili bi mir i tako bi bili saveznici i najaci!
Imal jada ko kad kasam pada kad mahale fenjere zapale
Da ti roknu samo dvije, sve bi ti se samo kazalooo oooooo .................
treba vas izbrisati sa mape G-A-D-O-V-I :D
\"grupa Hezbolah, stacionirana u Libanu uz podršku Irana\" malo četničkocionističke propagande sabajle