Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ODIN: TReba samo da se digne kurac KLinotonu to je sve sto je trebalo da se desi za dizanje aviona iz Aviana :) Ti stvarno mislis da je neko dizao avione zbog Muslimana iili zbog Albanaca?! Onda si GLUP!
Rahm je nas covjek samo skracenica od Rahman to je ubaceni elemenat jos malo pa cemo kontrolisat svijet.
Za diaspora , Niti sam je vidio probosanski orjentiranu niti cu je kad i vidjeti ali ne smatram pametnim okretat istoj ledja . Pogotovo je ne vidim prosrsbski orjentiranu sto sam u mom predhodnom komentaru pokusao i napisati . Podpuno politicko slijepilo je ne vidjeti i ne znati koliki je USA uticaj u Svijetu , lobiranje za bosanski interes u USA za nas je od zivotnog znacaja . U vrijeme pocetka raspada Jugoslavje i prvih ratnih sukoba u Bijeloj kuci su sjedili Republikanci , kljucni momenti kada su se krojile mape po Karadjordjevu kao i embargo o kojem pises . Demokrate na celu sa Clintonom dosle su u Bijelu kucu 1993 dakle u BiH rat je vec bio star godinu dana . Bosna i Hercegovina nije imala ni izbliza diplomaciju koju su imali Srbi , treba toga mnogo da se desi u politici da bi se iz Aviana podigli avioni NATA .
Koliko naivnih komentara! Zar vi stvarno mislite da je neko u Americi za Muslimane ili Srbe? Kad cete vec jednom odrasti i shvatiti da je su oni tamo prije svega samo za svoje interese, pa bili oni privatni ili drzavni! Kao sto nisu bombardovali Srbe radi Muslimana, vec radi svojih globalnih projekata i kao sto nisu napravili kvazi drzavu Kosoov radi Albanaca vec radi svoje baze Bondstil i kao sto ih zaboli kurac za Muslimane jednako kao i za Srbe! Ovi neki sto hvale kao pa bio je za vrijeme Klintona, a Klinton kao bombardovao Srbe ali vam onda nije dao da meracite i jos ratujete i kao \"pobijedite\" kao zaustavio vas a taman vam kao krenulo :))))) Pa vi ste onda najgluplji! Zar stvarno mislite da ste protjerali 1,5 million Srba da bi sve proslo i stalo na tome?! Pa nisu Ameri zaustavili vec je sam vas dragi Alija to uradio jer je sam rekao Amerima da ukoliko nastave dalje ce im biti potrebno 700 000 vojnika da cuva kao tu \"oslobodjenu\" teritoriju, jer bi se Srbi gerilski borili sto im je itekako poznato! Dakle cak je i vas dragi Alija imao pameti daleko vise nego ovdje pojedini komentatori... I jos nesto u vezi Americkih predsjendika - ako neko misli da ga biraju gradjani Amerike taj je glup ko kurac! Opste je poznato da u Americi postoje dvije bogate familije koje od kako postoji gotovo upravljaju Amerikom to su Rokfelerovi i Rotshildi! Te famiije su finansijeri jedine dvije politicke partije Demokrata i Republikanaca. Znaci u Americi ne postoji treca opcija! I koga ove familije podrze taj ce biti predsjendik u to budite sigurni! Jer imaju medijsku snagu i moc propagande i onda samo manipulisu javnim mnjenjem! Kad im je trebao Bush oni su izgurali Busha, sad kad im treba Obama da bi ispeglali neke prljave poslove koje su radil iza vrijeme Busha po svijetu, onda su izabrali Obamu! Da upravo oni vladari iz sjenke kako se to kaze! A narod koji je glasao je samo stado kojim je lako upravljati i manipulisati putem mocnih medija! Dakle imate te dvije familije vladara iz senke i u sustini se samo smenjuju jedni te isti zavisno samo ko bolje izreklamira. Nesto kao Coca Cola i Pepsi :) Jedno te isto sranje, ali su oni marketnski i propagandom stvorili utisak da postoji neko rivalstvo i razlika i na tome osvajaju trziste :) Sad je na vlasti u Americi dakle uslovno govoreci stigao Pepsi i on je malo manje gaziran, a do sad je bila Coca Cola i ona je malo jace gazirana i vise se podrigivalo od nje! Ako ste mislili da ce Obama da bude blago nama, zbog nekih njegovih zaista lijepih izjava o vidjenju svijeta i drustva, onda ste se grdno zajebali jer on je vec jos od sredine kampanje pod brifinzima tajnih sluzbi koje g apolako uvode u to kako \"firma\" radi i da on moze tu tek neke manje srafove da menja ali mehanizam ostaje ISTI !!! Prema tome opustite se nit ce sada biti raja niti smaka svijeta na Zemlji sem ako \"mehanizam\" i \"firma\" to ne odluce...
potpisujem. A kad je vec rijec o prijateljima ili neprijateljima Bosne,niko ne spominje da je podpredsjednik J.Biden,covjek koji se u kongresu zalagao da se proglasi masakar u Srebrenici.Dakle,nije sve crno-bijelo.A Bosancima i Hercegovcima bi najbolje bilo da sami pocnu krojiti svoju sudbinu i da ne strepe od svakog novog izbora nekog predsjednika Amerike,Rusije ili bilo koga.SAMO MI MOZEMO VRATITI BOSNI I HERCEGOVINI NJEN ZIVOT.
Mislim da se u Bosni ljudi vise pitaju sta ce se desiti sada kada je Obama pobijedio nego u Americi medjutim u USA je toliko sranje Bush napravio da on nece imati vremena da se pozabavi ni Irakom a kamo li Bosnom jos sad kad ga uvali u dugove za ova tri mjeseca sto su mu ostala i opuse Bijelu Kucu mislim da ce Obama morati i svoje kasike da donese jer ovaj je toliko zasro na sve strane da ce Obamu 20 januara infrakt da strefi, tako da mala Bosno nemoj da se brines jer Velike Srbije svakako vise nema....Nego trebamo ove lopove da rastjeramo i da se vise pocenmo sami o sebi brinuti i stvarati bolje uslove za sebe i za svoju djecu!!!!!
Cuj samo glupih komentara. Vi fakat mislite da Emanuela ili Obamu boli kita za ovim coskom svijeta? Vi koji mislite da ce Emanuelova veza sa Srpskim caucusom imati neko negativno znacenje prema BiH ste pukli. Sta vam je ljudi, nebudite budale.
jebe se Obami i za Srbe i za Muslimane, i za BIH i za Srbiju... a i mi smo posrana drzava kada gledamo da nam drugi pomogne, tj da upravlja sa nama,... jedno je samo sigruno..NEMA VISE DZABOVINE IZ VASINGTONA..sto se ukralo ukralo se
ODIN, da to je ta administracija koja je drzala cijelo vrijeme embargo, koja je gledala Srebrenicu, kojoj je Milosevic bio mirotvorac dok nije poceo isporucivati 2 miliona Albanaca u EU i to je ista ona administracija koja je Srbima dala 49% BiH, gdje su se HV i ABIH snage morale vracati na pocetne polozaje nakon Daytona i to poslije prijetnje iste te administracije, gdje je mir uspostavljen kad je Srbija pocela gubiti opasno u BiH i gdje je mir postignut iskljucivim ustupcima Izetbegovica koji je pristao da Bosnjacima i ostalima (Jugosi i manjine) pripadne svega 21% BiH. Jesu pomogli, ali jesu i odmogli, rezultat 49% BiH je danas Zapadna Srbija. Na nekih 28% Bosnjaci maltene nemaju pristupa i danas ne kontrolisu ni 21% BIH. Sto se tice mene i ako gotivim Ameriku necu im se na tome zahvaliti. Zapamtite, u Bosni je mir zato sto je Izetbegovic bio prisiljen od strane te iste administracije potpisati maltene kapitulaciju. Da nije i danas bi Bosnjaci imali embargo na oruzje i danas bi bio rat u Bosni. Zato mozda bi se Bosnjaci trebali poceti uzdati use i u svoje kljuse.
ma jebo vas vise vasa \" ta braca\" palestinci sta ih cuvate samo zato sto su satro muslimani kao vi .
@ dijaspora Da, na njega mislim.
E jos ako se i onaj Holbrook ugura na kakvu poziciju onda smo naje*ali...
Za stoka \" Rahm Emanuel je već radio u Bijeloj kući kao politički savjetnik bivšeg predsjednika Billa Clintona.\" DA TE POSJETIM MOZDA SI ZABORAVIO - TO JE ONA ADMINISTRACIJA KOJA JE NAREDILA BOMBARDOVANJE SRBIJE A I BOMBARDOVANJE BOSANSKIH SRBA U BiH . ADMINISTRACIJA KOJA JE TRASIRALA PUT NEOVISNOSTI KOSOVA A POMENUTI JE BIO POLITICKI SAVJETNIK PREDSEDNIKA .
@Edin 24,5, mislis na Illinois Guvernera Blagojevicha? Inace hoce li nauciti da narod kojem pripadas se zove Bosnjaci, a ne bosanskki Muslimani? Sto se tice Obame i Bosnjaka, niko se nista ne nada.
r4 je najveći mamlaz. i izvaljuje gluposti kakve do sad nisam nigdje pročitala. sigurno ga je neki četnik ili ustaša dobro p...... pa je zato ovako pun bijesa i mržnje.