Advokat Peter Robinson
0
"Radovan je duhovit, pametan i vrijedan"
Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pogledajte gamadi istrazivanja putem DNA su pokazala da su stanovnici srbije najmanje slaveni, a vise imaju turske krvi ili azijske od sviih naroda maltene zajedno! nije ni cudo sto imaju tolike komplekse! evo i link! http://mbe.oxfordjournals.org/cgi/reprint/22/10/1964.pdf
balliyee, to sto ste dobili u srebrenici to ste debelo zasluzili. ja da sam odlucivao nebi vam uva citavog tamo ostavio. zahvalite se za to vasem heroju Naseru Oricu i njegovim bandditima i uboojjicama. ne zaboravite da ste sa ubbijjanjem nevinih civila u tom kraju zapoceli vi. ako je uopste Radovan odgovoran i ako je licno izdao naredjenja za osvetu tog naroda srpskog tamo, onda mu svaka cast i hvala. ja ipak mislim da je to samostalna odluka generala Mladica
Iz zatvora moze isto kao i Vozd - s nogama naprijed .
@ CETO GUBO LJUDSKOG RODA STO ME POSLASTE ONDA U HAAG ???
e moj ceto, kad ti odraste takva, ogavan, prljav, zlonamjeran, kad te nije sram te rijeci izgovoriti, a i sam znas da je kriv! a i sam znas da je 8000ljudi pobijeno, djece, majki, oceva, sestara, brace...sramio bih se svog naroda, da sam ne daj boze kojim slucajem srbin..uh kako ste jeadni...jedini se vi u Evropi isticete..jedino ste vi genocid pocinili od drugog svj.rata...i naravno to je vama ponos!! fkt bi me bilo sramota i citati ovo da sam na tvom mjestu!
Sta je lojavci,steta sto pasce od alije crce,da malo pisamo i po njemu u hagu ! NE DAJ SE RADOVANE BRATE ! Bio si duhovit u Srpskoj Srebrenici,budi do kraja!
ante,ante napravio ti je Raso staroj otvor na p....i veci od kante!! J...m je i ja kad te odsrala takvog!
Povedi ga kuci. Podaj ga zeni ili kcerki govno jedno od profesije. Fuj...
nabijem ih obojicu na oklagiju...
Sad jos sami fali nash Dzevdo Karahasan koji ce reci da Karadzic nije zloban, da u sushtini nije mogao drugacije vec onako kako je to Rasho uradio i da je Rasho sam zrtva historijski okolnosti i same historije koja, se nemilosrdne poigrala sa njim. Sigurno ce ga Robinson pozvati u korist obrane....
nek ti ga slozi ako vec nije
@hahah kakve veze imaju ovi nabrojani (Turska i druge zemlje ) sa advokatom koji bi sve uradio sve i izjavio sve za lovu ... (mogu si misliti koliko ga placaju)
Da nije zalosno, smijesno bi bilo! Ali neka, ovo nam je opomena da nikome ne smijemo vjerovati. Okanite se EU, USA, Arapa, Iranaca, Turaka. Sve su to dusmani BiH!
Pljunuti Ratko Mladic i on je bio \"dobar\" prema djeci Srebrenice podijelivsi im cokoladice , isto je i on bio \"prijateljski nastrojen \" razgovarajuci sa tom djecom, i to pred pokolj njihovih roditelja, rodjaka, komsija, prijatelja pa i njih samih. Zvijeri...
Jeste, ležali su on i Krajišnik zajedno zbog privrednog kriminala. U stvari Krajišnik je organizovao akciju krađe građevinskog materijala za njih dvoje.