Komentari (194)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sire se k'o kuga
@Bosnjaci nemoj da mi IDIL-ovci vjeru donose bgt
Gornja Maoca ce biti glavni grad BiH :-p
kiksi ima još ozbiljnih kandidata ovdje za tu funkciju , bit će mrtva trka do kraja ahahahaha :)
predlažem 6 zlatnih ljiljana za šefa informativnog programa i propagande :)
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
propaganda
Ovo im samo daju ideju kako da malo doplivaju....
Sto bi plivali ,imaju Svabske i Bosanske pasose treba im samo karta
hej moja bagro nepismena, nije ovo srednji vijek da sjedneš na brod i iskrcas se na obali francuske italije il u dubrovniku, pa ne bi prošli ni pola kilometra prije nego sto bi se neki nosac aviona iz posve drugog ugla mediterana ukljucio i raz*** vas ko opanke...
Smiješnih i napucanih članaka i izjava...
To mogu povjerovati samo oni koji citaju price o Hanibalu...
Pa normalnoo,nece preko Argentine uci u evropu...pff nidji veze,ko je ovo pisao majeke ti ??
...ako je el-bagdadi jevrej, morel bit da je el-libimi kaki katoličanac?
...taman posla...pa da el-vatikani bude kakava dražina srbenda :))
Jašta će...
bacite im atomsku!!!
ako je 500km do Sicilije, onda ni Rim nije daleko !
Ovima iz Quilliam-a stvarno nedostaje informacija, pa sto ce ulazit u EU preko Libije i ljuljat se po moru da dobiju morsku bolest kad ih je puna BiH i uopce im ne treba viza. A kakvi su nam carinici podmitljivi propustit ce preko granice tri brigade za 3.000 eura.
Atomac, ne mislim na cetnike, oni izlaze na istocne prijelaze i braca Srbi im to ne bi naplacivali. Ovdje mislim na IDIL-OVCE, oni ce na zapadne prijelaze, a posto su moji Hrvati prilicno pohlepan narod i 92. su naplacivali ulazak mudzahedina u BiH ne sumnjam da ce tako i sada kad budu izlazili u suprotnom smijeru :-)
Osim toga sta se ti bunis, evo Ex-Efendija mi pozitivno ocjenio komentar, buduci da je to iz prve ruke znaci da sam ispravno predvidjela razvoj dogadjaja.
Novi primjer kako se yebu sluzbena vozila i bahato vozi: http://www.vidiportal.ba/novosti/drtvo/32830-novi-snimak-bahate-vonje-slubenog-vozila
Ko ce ga znat...
evo gaće nam se tresu od straha .... aloooo idiote pustinjski , dođi sebi ako nemaš kome drugom ... ne možete u Evropu ni na riziko-u
Mi iz SDa ih jedva cekamo,docekacemo ih sa svijecem,a i narod koji 25 godina glasa za nas,i koji zudi za Isilovskom drzavom na 23 % Bih,u sred krscanske Evrope.
PA otidji i kazi Spancima,Francuzima, Italjanima,Njemcima,Engklezima kako nisu krscani. NAravno da je planeta puna zlaa,ali to je zato sto pojedinci medju nama postuju to isto Zlo,glasajuci za nacionalne stranke(nacionalizam je visi stepen kriminala) i mi to sve mirno gledamo,i pustamo da nam takvi kroje sudbinu.Evo pogledaj iznad koliko sam ja minusa dobio samo zasto sto sam u los kontekst stavio kriminalnu SDA.I zamisli kako su sebicni i nazadni takvi umovi,kojima ne smeta sto je ta ista SDA unistila 70% gradjana ove zemlje (u saradnji sa SDSOm i HDZom),nego oni imaju pinku od SDA,i boli ih neka stvar sto je to tako.Dok se normalniji dio gradjana Bih ne digne na noge,dok ne odustanu od podmirivanja isklhjucivo licnih interesa,nego kada se pocne gledati globalni drustveni interes u Bih,i dok puskama ne krenemo na ove zatucane sebicnjake,koji glasaju za nacionaliste(tj za kriminalce) nece nam biti bolje.
zar ne bi bilo bolje preko Tunisa, meni se čini da je bliži evropi :)
ih a maroko još najblizi dijeli ih samo gibraltarski prolaz :-D
valja doći do Maroka :D