Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oj livado @, Stvarno si glup po tvojoj izjavi ti si bas pravi nacionalista, mora da ti je neki bosnjo j..bo sve sto ti je drago.e neka je hahaha
Ovo na aerodromu u Trebinju se odvija bez problema.
Jedino efikasno rjesenje je u Islamskim zemljama ukinuti aerodrome a u ostalim zabraniti pristup aerodromima u bezbjedonosnom okruzenju od 10 km svim licima Islamske vjeroispovjesti,inace svijet nece nikada imati mira od te teroristicke vjere.Kad Herceg Bosna dobije entitet mi ce mo to efikasno rijesiti
cuj 36 detektora i rentgena, ma ima da putnici svijetle ko lampe kad se ukrcaju na avion.
turska = masonska rupa
Na istanbulskom aerodromu kontrole su vec mukotrpno detaljne, ako ih dodatno poostre treba jednostavno zaobilaziti letove preko tog aerodroma. Jos bih dodao da je rijec o tragicno skupom aerodromu sa kojeg letovi redovno kasne bez nekog pravog razloga, jednostavno im je normalno kasniti.
znal neko jel ovo zbog muslimana
Nothing to hide nothing to fear
anadolija, nađite pismenog prevodioca. kako to, prolaziće kroz 36 detektora, a biće brže i efikasnije. i drugo, \"x-zraci\" kod nas ne znači ništa, apsolutno. htjeli ste reći \"rendgen\" ili \"rendgenski zraci\" ili jednostavno \"rendgenska kontrola\".