Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
volimo piletinu iz Rusije dobro dosle u evropu sta zna Putin woooow
pune ulice mladih ruskinja u Njemackoj ako presednik nije za evropu ove jesu karaju se pa nezale woooow
gdje su ona stara dobra vremena kad je prpagandi trebalo par mjeseci da stigne do odredista? :)) danas jedan laze u 9 sati,a drugi u 9.05 :) a sve lako probavljivo.
"Zapad je spreman na "partnerstvo" s Rusijom, ali ne onakvom Rusijom kakvu je možda zamislio Vladimir Putin, već s Rusijom koja će "znati gdje joj je mjesto"." Dio jednog teksta na jednom odlicnom portalu za vanjsku politiku i pun pogodak !
Advance :)
Putinu je krst jedini plus u zivotu.
nevezano za sve ostalo ali desetka za komentar.:)
gdje li sam vec vidio slicne "igrice?
ruse ne gotivim nikako...al ovaj Putin je jebem igrac teze :-)
Ma popucajte se više, pa da ide sve u PM, na qrz ste mi se popeli sa prepucavanjem i neizvjesnošću...
Putine ti si nas igrac .) priznao si Kosovo,priznao si genocid u Bosni... priznao si koju ratni zlocinci :) svaka cast hPutine...
Rusi ko i Smrdonje, samo zastrašuju riječima, a kada vide da ih se NATO ne boji, onda se povlaće...hehehhe puj