Komentari (599)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj pa sta trebaju pustiti vas da vrsljate kako i gdje hocete? nije to serbija
Mislili letjeti ko iznad Avganistana mrtvog heheh
WBF.....ne bulazni, idi u ćošak i plači:))))
PRIKAŽI ODGOVORE (23)
od luđeg ima luđi
WBF...ode nafta na 20 dolara-ode rusija u tri p.m i bankrot, yebo te plin ima ga koliko hoćeš na sve strane budalo zaostala:)))))
Radelackovic kako vi ujkani smrdite. Pa ne mozete se sakriti nikako. Cuj rade lackivic. Jebao ti on mamu u picana.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Tako je Putin.
E moj Putine šta si očekivao od turaka, ali nećeš verovati da su ove naše poturice još gori od turaka.
mi da smo gori tebe danas ne bi bilo djecko a to "poturica" moze samo za vas da vazi a moze i djikan pa izaberi :))))))
realno najgori su đikani pola im krvi ciganske ruske a pola turske ne moze gore
E vala se ovo nije trebalo desiti. Da barem pilot nije poginuo i da se ovaj drugi vrati kuci ziv i zdrav. A moguce da ga je oborila turkmenska vojska koju je naoruzala Turska ali sada Turci ne smiju priznati da naoruzavaju pobunjenike u Siriji vec su preuzeli ovo nedjelo na sebe. Debili!
Turska je odavno pod američkom kontrolom zato su ga i oborili.
neka su ga srusili ovo podrzavam 100%
gospodo retard"Rusi" valjda imaju neka pravila o ulasku u tudji zracni prostor i da se suprotno desilo da je turski avion letio u ruskom zracnom prostoru digla bi se jos veca prasina a normalno je da ce se obratiti nato-u jer tamo i pripadaju i njima polazu racune...
samo traze povod za rat
Pošto su saradnici terorista, rokajte ih svim raspoloživim sredstvima.
ne mora uopšte letiti iznad Turske, nadam se da će skinuti svaki koji poleti iznad Sirije....svakako samo bombarduju opoziciju. svaki smrad bi da bombarduje Siriju
Ma Putine obori svaki turski avion koji prijeđe u zračni prostor u Siriju.I to je to!
Kad za 20 godina procure tajni dokumenti CIA-e...Turska je bila samo nasa marioneta trebali smo nekoga da isprovocira Rusiju i udje u rat s njom a mi bi naravno samo gledali sa strane i slali oruzije i " pomoc" i zaradjivali pare na levatima...Neka nam je svima sa srecom sad!
Jel sutra dan žalosti u genocidnoj tvorevini ?
seksidimije - jesi naučio kako ćeš reći da živiš u Bosni, kad ti ne bude genocidne tvorevine?
Ovo mi je zesci de javu ONO kad glupi provocira intelegentnog i ludog . Opet S..aka Chast Aferim !11
Na Balkanu je namjerno ostavljeno mjesto za belaj, kojeg ne prizivam. https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Map_of_NATO_countries.png
Zastave genocidne tvorevine na haparatima Krmojedi i svinjoguzci na haparatima kmeeee kmeeee kmeee kmeeee hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh čitati žalopojke đikanske NEPROCJENJIVO !!!