Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od obaranja aviona ovdje čitam kao neka navijanja za Putina i Rusiju s jedne strane i Erdogana i Tursku s druge strane. A oba ta čovjeka imaju basnoslovno bogatstvo koje se mjeri milijardama eura, dok svi komentatori ovdje jedva sastavljaju kraj s krajem. Pa ti likovi ne znaju ni da postojimo a kamoli da znaju gdje smo.
Hajde Putko spiči ih biće poslije lakše čitavom svijetu.
A hebote sta se sve izdesavalo od onda, a Rusi i dalje kmece ko srbocetnicki đikani kada ih je NATO konacno odlucio opaliti po guzici.
@anti_antifa .....aaahihihihihihihiii...danas je putin na konferenciji rekao da erdoan lize americku guzicu i nezna jel mu to bas pametno aaahihihihihihihiii....joj kako ga poprska :)))).
Ko o cemu, kurva o postenju.
aaahihihihihihihiii...danas je putin na konferenciji rekao da erdoan lize americku guzicu i nezna jel mu to bas pametno aaahihihihihihihiii....joj kako ga poprska :))))
.....masončina ......