Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A! Jeste vidjeli jes' se prepo cim se Zlaja oglasio? Jasta nego dakako.
Povuci vojsku,još treba da nam plin zavrnu
Da zastiti Ruski narod u Ukrajini a podrzava Asada??? Putine, je*** ti ma**r svoju!!!
Muslimani Tatari sa Krima koje su sovjetske vlasti za vrijeme Staljina protjerale sa otoka Krima u Sibiriju. Oni su se nakon pada SSSR-a vratili na svoja ognjišta. Po dolasku na otok Krim zatekli su Ruse koji su im uzurpirali kuće i zemljišta i ostale posjede i još uvijek traju sudski sporovi oko povratka njihove imovine. Muslimani Tatari sa Krima doživjeli su najveće progone, i u tome su sigurno svjetski prvaci. U period od 1738-1917 Tatari su pod pritiskom carske vlasti morali napustiti svoje domove na Krimu i odseliti u Tursku. U tom periodu odselilo je oko četiri miliona Tatara. Oni su u povijesti islamskog svijeta ostali kao najveći misionari islama. Nema evropske zemlje u kojoj nisu širili svoju vjeru islam. Valjda zato što su doživljavali strašne progone uglavnom zbog vjere, smatrali su je svojim najvećim bogatstvom. U spomenutom periodu od 1550. islamskih objekata na Krimu, ostalo je samo 250. Srušeno je 900 džamija i mesdžida, a ni groblja nisu pošteđena nego su preoravana i pretvarana u neke druge namjene.
Nemoguće da su komunisti radili to. To je propaganda. Pa svi znamo da je Staljin duhovni ćaća najvećega sina naših naroda i narodnosti i neimara revolucije.
Ameri zapretili sankcijama????? ali i Obama poceo da zvecka oruzjem!!!
Postaje interesantno, da vidimo koliko će sada Putin Amere za nos da vuče, ista stvar kao i Gruzija, a osim velike galame ništa. Rusi će da rade šta hoće, a svijet će malo da galami i prihvati šta su Rusi zacrtali.
Pravdao se :-)))) Je li klecao na koljenima i molio za oprostaj?
Ahahahahahaha....dobar!
Putin je samo objasnio razloge svojih postupaka. Ipak je to duznost vodje jednog naroda kad vec napravi ovakvu akciju. Samo naslovi u novinama zele ga poniziti, time sto ce reci da se pravdao. Da je mislio da se pravda ne bi tako ostro povlacio ovakve poteze. Ne budimo djeca...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tako ti je kad jedan mali seljačić koji je napravio karijeru kroz KGB došao na vrh vlast a do srža nacionalist i fašista. Nezaboravite da je Jeltsin bio napravio dogovor sa čečencima ali ovaj isti kreten čim je došao na vlast odmah opet napao Čečeniju sa ogromnim krvoproličem, ovo džubre je spremno na sve pa čak i III SR. Eto vam sad Amerika i EU, čim ste vi savili rep u Bosni pravoslavnoj fašističkoj agresiji vi ste odmah rusima digli rep, sve do tada su bili kao popišani, davno sam ja govorio: za ovu vašu pasivnu politiku prema Rusiji vi če te kad tad skupo platite, i eto vam sad. Bosna je što se tiće budučnost Evrope i zapadne civilizacije odlučni faktor, kako se Evropa odnosi prema Bosni takva ih čeka budučnost, nagradili su agresiju i fašizam i nasilno cijepanje jedne suverene države - evo vam razultata i ovo neče biti zadnji slučaj ruske agresije i ekspanzije.
ovo je klasicni kriminalac,seljak i hladnokrvni ubica
S tvoje točke gledišta -možda. Za svoj narod on je predsjednik koji odlučno štiti ruske građane i interese, na što ima legitimno pravo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Meni je ovo sve zao zbog obicnog ukrajinskog gradjana .
Ко то каже, ко то лаже, Русија је крива? Није крива, није крива, почела је НАТО офанзива. Ој Амере, ој Амере, Америка лаже! Какву правду, НАТО ловци над Украјином траже?
Hasane, jel lijepo biti Bosnjak ?
Situacija je nepredvidiva.
e sad si im objasnio,a sad udri
Хеј Амери, хеј Амери шта би хтјели више? Да вам можда и Владимир Путин латиницом пише?
Niko ne sme da nas bije!