Kritikovao zemlje Zapada
0
Putin: Sila neizbježno vodi haosu u Siriji
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno. Rastuća svijest naroda još od početka arapskog proljeća ima za posljedicu opštu netrpeljivost prema kasti doživotnih vladara koji su po svojoj prirodi nepravedni. Vjerovatno se ne bi smjelo nikome dopustiti da bude na vlasti bez izbornog sistema, i ne više od dva mandata (vladavina ne smije trajati duže od 8 ili 10 godina)... ali prisjetimo se činjenice da je i Putin postao skupocjeni nezamijenjivi diktator (fura treći mandat).
U ime svih Bošnjaka i građana REPUBLIKE BOSNE poručujem ratnom zloćincu i genocidašu Putinu da mi Bošnjaci podržavamo demokratiju i opoziciju u bratskoj nam Siriji i tražimo da Asad smjesta ode sa vlasti.
sta reci koju poruku poslati :)... da, glupave trbave poluwehabije ili wehabije
ipak nisu svi Suniti u Siriji vehabije takvo nesto moze tvrditi samo jedan Siit koji mrzi sve Sunite, bili vehabije ili ne
u Siriji nije gradjanski nego je VJERSKI RAT Vehabije zele eliminirati hriscane, siite, druze i vecinu sunita
u Siriji nije gradjanski nego je VJERSKI RAT ! Siiti zele ostati dominantni po cijenu da eliminiraju i milion Sunita, bude li potrebo