Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
okupiro si i ti Krim i Donjeck, ali i Ukrajina je trebala da zna da ne može tek tako ušetat u NATO i EU i napravit to sve da izgleda ko događanje naroda
kakav je to poklon ako ćeš ga uzet nazad?
" ?amerika potrošila na teslu"??? ... jah ... baš su slabo prošli s njim
pogrešno mjesto
TAKO JEEEEEE!!!!
Palac gore
Ukrainci su napravili veliku gresu. Trebali su izbaciti korupciju iz drzave i "pridruziti" se Rusiji. Od amerikanaca i EU su samo nogu dobili, a sad se Ukrainci bore sami sa Rusijom i na kraju ce zavrsiti ko BiH i uz to su izgubili dio teritorije (Krim, Donjeck i Luhansk).
Rusi su svinje i pored njih vjerujem da nije lahko zivjeti. Ali kad bih morao birati, uvijek bih birao Ruse. Rusi su nam barem blizi (Europljani, barem jedan dio), dok su amerikanci dno dna. A srbi su budale, Putina boli nozni prst za njih.
Dr. Vejsil, nama ne treba ni Rusija ni amerika ni srbija da bi bili robovi, mi smo sami sebi robovi ;)
Pa naravno. Hvala Bogu da postoji Rusija, Iran, Pakistan...