Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Putkin će se gorko pokajati, jer ko se mača hvata od mača i gine. Pola Rusije se sastoji od otetih i okupiranih država tokom 19 vijeka. Što se Krima tiče, najsmješnije je poređenje sa Kosovom. Pa ko je na Krimu napao i poklao Ruse i potjerao više od pola populacije u zbjegove? Pa onda srbijanski političari budalesaju i kažu eto kad se (u slučaju Kosova) napravi presedan tako to ide dalje... A šta bi onda putkinovi mozgovi rekli za Čečniju? Ili svrbijanski kvazi političari za Sandžak? Ne budalite i ne pravite se normalni. Po kojem je to međunarodnom dokumentu dozvoljeno upasti sa vojskom na tuđu teritoriju, zauzeti sve vitalne objekte i onda reći kako su to nekakvi "dobrovoljci", pa onda još sve ekspresno za par dana provesti "referenedum" za otcjepljenje dijela države. Referendum na samo jednom dijelu neke države je neustavan. Ako se provodi referendum onda se mora provesti na cijeloj teritoriji, u organizaciji legalnih organa te države a ne nekakvih samoizabranih marioneta.
Putko -vikno sa tim potezom i cetnicima srbadiji na Balkanu....!
Zato ce se NATO rasporediti u dijelu Ukrajine... i granici sa Rusiom...
Haha kakv crni Nato sto do sad nisu nista preduzeli mogu oni pricati koliko hoce, ko ce na Rusiju ?
Daleko najjaci politicar 21. stoljeca, covjek sve gospodski odradi, bez ispaljenog metka, a ne ko ameri, stalno sve na silu, e sad nece ici jarani moji i jaranice!
Polako imperijalisti Ameri gube nadzor nad svojom imperijom i polako ali sigurno gube vlast u svijetu, nevjerujem da ce to tek tako dopustiti, zato sam siguran da nam u skorije vrijeme ne gine veliki rat. Onako realno kada se sve sracuna, sve ostalo su bajke za malu djecu, svijet je jedno jako okrutno mjesto, a vece zivotinje od covjeka nema, sve za moc!
Po cemu gube nadmoc u svijetu?-Je l' zato sto nisu vojno branili poluotok 1/2 povrsine BiH na samoj granici sa Rusijom, a sa druge strane uzimaju kompletne drzave bogate resursima desetinama hiljada km udaljene od SAD-a?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...odradiše ruje u tri hefte :)
GAZDA PUTINE AJ I NAS PRIPOJI RUSIJI I DAJ NAM KOJU MILIJARDICU