Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neka im naftu i pli posalje Carl Bildt oji ih je gunuo u belaj
Halo, porosenko, ok moze u cokoladama...
5 milijardi duga i hoće opet na dug. Banda!
nema dzabe ni kod babe a dolazi zima duga i hladna..sad braco Ukrajinci neka vam NATO i EU posalju drva za grejanje a i automobile prepravite da idu na drva..kao Paja i Jare u kamiondzijama :-)))
дум дум, нећемо ми ништа џабе,...само да наплатимо ратну одштету од свих оних који су нас држали под санкцијама, бомбардовали (директно и индиректно) и понижавали. хоћеш да извозиш у русију, фашисто? може, обрати нам се културно, ћирилицом :)))
bratu se ne lize guzica vec se brat ugosti kako dolikuje..brat pomaze 10 melejardi dolara investicija u naredne 3 godine,energetska stabilnost,podrska u SB,vojno-tehnicka saradnja i jos puno vrlo interesantnih stvari .kao i izjava rasPutina `dacemo vam sve sto trazite`..tako to rade braca i ozbiljni politicari a vi,sa druge strane i kad biste hteli da lizete ne biste imali kome..i turci su vas odj**** videli s kim imaju posla :-)))
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
nego sta....kad se ogrnu jambolijama,na sve ce pristat..........
Predsjednik Potrošenko :))))