Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U ovo cak ne vjeruju ni bosanski pravoslavci, jedino najveci putinofili-Bosnje antivaxeri.
Bilo ih strah da se raznesu na zemlji, ne daj Boze neko vidi i sprijeci ih.
Ma ja pucao sam sebi u glavu dva puta
Zavrsio ga Putler ko panj na afteru
Neki su isto morali da jedu gljive putkovače, neki prali prozore neki izvršili samoubistvo, neki bombu aktiviraju u avionu itd itd
Srpski (vucic) botovi preko 1000 i vise, su jako aktivni na klixu. Samo kliknite na ime i pogledaj te sve komentare od ti botova pa ce vam jasno biti. Nesmi se nista reci protiv vucic, srbiju, zvezdu, zadruga ili ako hvalis kosovo odmah pucaju ti minuse. Treba klix da intervenise podhitno sto prije, jer ovo je sramota za jednog portala, sebi dopustit da botovi sve manipulisu. Ko god ovo cita, molim javi te glavnim ljudima u klixu da reaguju odmah. Hvala vam :)
Živ je taj itekako
Eto tebi vjerujemo sto posto, samo smo cekali da ti kazes sta je tacno bilo.
To ti mogu neka braća srbi povjerovat hahaha
prigožinova greška je bila što nije do kraja išao...možda bi svakako poginuo ali ovog kepeca ruskog hitlera je trebalo barem pokusati ubiti
ebem li te u zločinačku facu
Priĉa za malu djecu u koju ni oni nebi povjerovali...!
Kakvi su rusi petljanci
Zato nije dao strancima da učestvuju u istrazi, da može prikriti ubojstva. Šta god kaže laže, samo mu komšije mitomani vjeruju sve.
Bolje da je samo šutio, ovako naprđuje.