Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BOGOMOLJE U KOJE ULAZE PUTIN, OBAMA, AHMEDNEDZAD, ILUMINATSKA KRALJICA ELIZABETA I OSTALI... SU BOGOMOLJE BJELOSVJETSKIH DEMONA....RELIGIJE SU ISVOR NAJVECEG ZLA NA PLANETI....COVJECI PROBUDI SE I ZBACI JARAM KOJI NOSIS NA LEDJIMA I KOJI TE STOLJECIMA NEMILOSRDNO K.O.LJ.E.. AMRT RELIGIJAMA - SLOBODA COVJEKU !
ja demokratije i sile.. nije ni da tajno povlaci veze po sudovima da namjesti kaznu, vec javno (samo zbog pristiska zapada) kaze sudu da ih ne sudi puno. EEE rusijo nisko si pala. Inace FREE PUSSY ! Cure nisu nist radile samo plesale u crkvi, ako za to mos dobit 7 godina onda se treba ubit odma.
Free Pussy !